Stox Energy Socks – Ik wil niet meer zonder!

Na mijn knie operaties en revalidatie periodes, ging het best oké met mijn benen. Toch merkte ik dat tijdens het lesgeven, ik iets meer last kreeg. Mijn benen waren snel moe en ik merkte dat ik bij drukke dagen een hele dag plat er tegen over moest hebben staan. Mijn knie en kuiten vonden mij niet zo aardig om eerlijk te zijn.

En hoe fijn is het dan, dat Stox Energy Socks je een paar sokken wil toesturen! Ze hadden mijn artikelen gelezen en wouden het me uit laten proberen. En hoewel ik erg sceptisch was, – Want hoe konden een paar sokken er voor zorgen dat mijn kuiten en mijn knie minder pijn ging doen? –

Nou mensen, hoe sceptisch ik ook was. Ik doe ze nooit meer niet aan tijdens mijn werk! Geweldig! Het moment dat ik deze sokken aan deed reduceerde mijn pijn in mijn benen met 50%. Ik had in de avond uitgeruste benen toen ik de sokken uit deed, genieten met een hoofdletter G. Sinds mijn knie blessure heb ik geen uitgeruste voeten meer mogen ervaren, tot nu. En mensen wat een genot. De rest van de week heb ik deze sokken aangehad tijdens het lesgeven, een andere wereld kan ik je vertellen. En hoewel ik na het lesgeven ze gelijk licht moet wassen, spoelen of iets dergelijks. Is dit voor mij op dit moment de uitkomst!

” Ik wil oprecht nooit weer anders! “

Nou wordt het eigenlijk tijd om nog een setje te kopen, want met 1 paar sokken leven is best lastig. Ik weet in ieder geval dat het je €35 meer dan waard is. En dat wou ik graag met jullie delen in een blogpost! Want ja, iedereen wil gratis tips krijgen en deze krijg je in je schoot geworpen!

Heb jij Stox Energy Socks, welke heb je en hoe heb je deze sokken ervaren? Laat het weten in de reacties! 

xx Froukk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.