Thoughts & Tips

Stoppen met bloggen?

De mail kwam binnen, ik heb nog 14 dagen om mijn blog te betalen. Een mailtje wat mij dit keer aan het denken zette, want.. Wil ik nog wel door met bloggen? Of wil ik stoppen? Begrijp me niet verkeerd, bloggen is leuk. Maar of het nog leuk genoeg is? Ik schreef er over deze keer!

Jullie hebben het vast wel vernomen, het bloggen gaat me de laatste tijd iets minder goed af. Het was een hectische periode, zowel fysiek als mentaal moest ik soms tot het gaatje gaan. Dit betekende dat ik niet veel energie overhad om te bloggen. Mijn hoofd stond er gewoon weg niet naar. Al eerder kreeg ik de mail. maar toen had ik nog 45 dagen. En geloof me, ik zou oprecht gaan stoppen. Alle energie die ik er in stop sinds 2016 zou ik weggooien.

Toch deed ik het nog niet. Want wat als het anders wordt?

Inmiddels een dikke 30 dagen verder en een behoorlijk antwoord dichterbij. Want ga ik nu dan echt stoppen met bloggen? Of moet ik gewoon iets meer structuur aanbrengen?
Hoe overwin ik negatieve of zware momenten en kan ik er over schrijven zodat het me wel rust geeft?

Allemaal vragen die ik me de afgelopen tijd meermaals heb gevraagd. Antwoorden, die heb ik nog niet helemaal. Toch begint de tijd te tikken. Bij twijfel niet doen zei mijn rijinstructeur ooit, is dit dan het moment dat ik mijn twijfel door moet zetten en moet stoppen? Maar eigenlijk is het enorm zonde, ik heb zoveel naamsbekendheid al opgebouwd. Ik werd zelfs eens herkent!

Voor mij is het in ieder geval duidelijk dat ik nu nog niet moet gaan stoppen. Het is nog niet de tijd om te gaan en ik kan nog veel leuke dingen doen! Mocht jij nu graag iets willen lezen van mijn hand? Geef hieronder in de reactie’s aan wat je graag wilt zien! 🙂 

xx Froukk

3 reacties

 • Sam Peeters

  Uiteraard kan je ook met een niet-betalende blogservice bloggen 🙂 Ik blog al een jaar of tien en als ik regelmatig afwissel met andere passies is dat best nog wel een tijdje vol te houden. En zoals je schrijft, je kan er nieuwe mensen en werelden mee ontmoeten.

  • Froukje

   Dat kan, maar persoonlijk vind ik het lastig om dan professioneel te zijn. Ik ben begonnen met wordpress.com en je bent gewoon gelimiteerd.

 • Nancy Rafaela

  Ik vind het fijn om je blogs te lezen. Je artikelen spreken me aan en vaak herkenbaar. De keuze en besluit is iets dat je zelf moet nemen en achter staat.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.