Christmas

☃ Mijn stiekeme droom ~ All you need.

Vandaag schrijf ik over een droom die ik eigenlijk al jaren heb maar die op dit moment gewoon weg niet in vervulling kan gaan. Om nu niet te veel te verklappen in de voorstukje, raad ik je aan om gewoon maar verder te gaan lezen en te kijken wat die droom voor mij nu eigenlijk inhoud. 😉

Elk jaar op 24 december zit iedereen voor de tv. We kijken allemaal de zelfde aflevering op het zelfde kanaal.
En dat terwijl er aan de ene kant een tissue box staat en aan de andere kant een glas wijn, of grote mok chocomel.
Een dekentje over en geen gezeur die avond. Nee wij kijken de all you need is love kerst special!

Ik geef toe, ik huil elk jaar mee. Want mensen wat zijn dit toch mooie verhalen! Het is zo’n liefdevol programma, dat ik er altijd enorm naar uit kijk!
Je ware liefde word overgevlogen voor die aflevering, Je vliegt naar een steenkoud paradijs en staat daar oog in oog met je geliefde. Ook kan je ten huwelijk worden gevraagd of herenigd worden met een familielid uit het buitenland. Wie droomt er nou niet van om met kerst samen te zijn?

Ik weet dat veel mensen dit ook afschuwelijk vinden om te zien. Het is te cliché, doorgestoken kaart en zo voort.
En eerlijk, ik snap ze soms wel een beetje. Maar volgens mij is het voor ons vrouwen(en sommige mannen) Juist fijn om iets wat eigenlijk heel voorspelbaar is te kijken. Hierdoor kunnen wij ons hoofd helemaal leeg maken en tot rust komen. Iets waar de kerstdagen toch ook wel een beetje voor staan toch?
Maar oke, even terug naar mij. Want wat zou het leuk zijn als…

Als wat..?

Als ik ooit als ik een vriend heb, die waarschijnlijk in het buitenland woont, mij hiermee zou verrassen! Super gaaf natuurlijk!
Ten huwelijk gevraagd worden of herenigd worden met mijn liefje. Er heerst in zo’n aflevering zoveel liefde. Dat het mij enorm gaaf lijkt om daar uit eindelijk te mogen zitten.
Of dat je ultieme crush (Sam Heughan, meld je maar aan!) je verrast in de show! Hoe gaaf is dat?
Ik heb een enorme hekel aan verrassingen, maar ik denk oprecht dat ik deze als een van de weinige wel leuk zou vinden!
Nu nog opzoek naar een man! 😉

Wie van jullie heeft deze droom stiekem ook een beetje? Laat het weten in de reacties!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.