Other sports

Sporten in huis, How does it work?

Vandaag gaan we het hebben over thuis sporten, want dat willen mensen vaak wel doen! Je hebt gebrek aan tijd, maar wil wel in beweging zijn! Helemaal begrijpelijk, daarom zet ik vandaag wat sporten op een rij! Want wat voor sporten kun je thuis doen?

Yoga
Dit is een van de meest toegankelijke sporten die je altijd thuis kunt doen,  je hebt maar een kleine ruimte nodig in huis. Je kunt hiervoor de nodige apps downloaden, youtube bekijken en boeken erbij nemen. Genoeg mogelijkheden om yoga te beoefenen. Je hebt zelfs niet een mat nodig, een kleed voldoet eerst ook wel!

Wii – fit
Wii – fitten, een leuke speelse manier om in beweging te zijn. Je hebt er wel iets voor nodig, een Wii en een balanceboard. Maar geloof me, het is het waard! Ik heb de mijne nu 3 of 4 jaar en ik vind het heerlijk om af en toe leuk te Wii – fitten. Ook hier zitten overigens Yoga oefeningen in! Super leuk dus!

“Thuis sporten is de makkelijkste sport die je kunt doen!”


Just dance

Ik heb wellicht, misschien onlangs just dance 2018 besteld. En dan moet ik nu wel bekennen, ik vind het namelijk enorm leuk! Ik houd er van om te dansen en vind just dance een leuke manier om dat te kunnen doen! Inmiddels is het binnen en zal ik vanavond mijn eerste dans sessie gaan doen! Yay! hopelijk houd ik het een beetje vol!

Tabata
Tabata, ik schreef er al eens een artikel over. Een hoge intensiteit training die je thuis kan doen. En het leukste hier aan? Je kant het 5, 10, 15 of zelfs 30 minuten doen! Hoe chill. Want wie heeft het niet? Je wilt eigenlijk nog sporten maar hebt niet heel veel tijd? Tabata kun je ook 5 minuten doen en toch een full body workout doen! Super fijn!

Wat doe jij het liefst als je thuis wilt sporten?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.