Other

Soms is zelfs bloggen lastig..

Elke blogger heeft wel eens een dip, elke blogger weet wel eens niet waar hij of zij over moet schrijven. Ik dacht altijd dat ik nergens last van zou hebben. Tot ik zelf vastliep, ook bij mij is blijkbaar bloggen soms lastig! Wat is de reden en hoe komt het bij mij? En hoe kun jij mij helpen? Lees het vandaag!

Nu moet ik wel gelijk zeggen dat het niet over mijn hele blog gaat. Nee, in tegen deel! De ma, di, wo, do, vr gaan goed. Het is alleen de travel artikelen waar ik tegenaan loop.  Ik heb voor mijn gevoel alle random artikelen al geschreven en ben al even niet meer echt er op uit geweest. Ik ben niet iemand die de wereld aan TAG’s invult of dingen gaat verzinnen waar ik ben geweest. Dat is niet leuk en totaal niet motiverend.

En toch wil ik die 7 dagen uploaden aanhouden..

Ik vraag me al een aantal dagen af, hoe ga ik dat dan doen. Want soms is het bloggen over travel artikelen dus gewoon lastig. Ik heb het voor mijzelf op een rijtje gezet en merk ook uit mijn analytics dat jullie mijn travel wel lezen, maar minder fanatiek als ik hoopte. En daarom heb ik een besluit genomen. Zowel zaterdags als zondags komen er gewoon artikelen online. Soms zullen deze in het thema van Travel zijn, soms een totaal ander onderwerp. Het is maar net hoe de wind waait denk ik zo. Ik laat mijn creatieve geest op de loop en kijk wel waar ik uitkom.

Heb je specifieke dingen waarvan je wilt dat ik er over ga bloggen?

Zet het dan hieronder in de reacties! 🙂 Dan ga ik kijken of ik dat kan/wil en vooral voor elkaar krijg. Wie weet komt er wel iets heel verrassends uit! Voor morgen staat er al een heel ander artikel online dan een travel artikel, iets wat te maken heeft met mijn nieuwe woning! 🙂

Alvast bedankt voor jullie reacties!

xx Froukk

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.