Coaching

Slippers of sportschoenen trainer? Wie ben jij?

Elke trainer mag zijn of haar eigen kleding uitzoeken, een sportlegging, baggy trui of iets heel anders. Iedereen heeft wat wils! Vandaag gaan we het eens over het schoeisel hebben, want daar zit nog al verschil in! Je ziet het namelijk heel wisselend voor komen. De een draagt namelijk slippers de ander sportschoenen. En met name; Wat draag jij!

Schoenen
Sommige trainers dragen schoenen in de sporthal. Ik ben daar eentje van! Ik heb namelijk het idee dat je dan steviger staat als je aan het vangen bent, toch zijn schoenen soms ook erg onhandig. Met name als ik op een balk een voorbeeldje wil geven. Dat is gewoonweg niet te doen!

Wat betreft schoenen zit er ook nog veel verschil in alle schoenen! Zo lopen vele trainers op Nikes of Adidas schoenen. Niks mis mee! Ik loop zelf op Primark schoenen en ja ik hoor het je al zeggen; “Dat kan nooit goed voor je voeten zijn!”. Ik ga je hier toch even in de pauze zetten. Aangezien die schoenen behoorlijk prima zijn! Velen beweren dat ze snel stuk gaan, maar die van mij gaan wonderbaarlijk genoeg langer mee en een enorme plus is dat ze behoorlijk goedkoper zijn!

“Ik draag zelf zo goed als nooit slippers in de zaal!”


Slippers

Dan heb je nog de slippers trainers. In de slippers en ze weer uit doen, het gaat zo gemakkelijk als dat ik het zeg. Slipper trainers vangen vaak op sokken. De reden is dat ze het gevoel hebben dat ze dan steviger staan. Grappig eigenlijk hoe die mening zo verschillend is, terwijl we allemaal het zelfde werk doen!

De beste slippers zijn denk ik wel, puur omdat ik deze eigenlijk alleen maar zie, zijn die van Adidas. Dure maar kwalitatief zeer goed. En ik moet eerlijk bekennen, dat ik ze zelf ook heb! Ze lopen heerlijk en ik zou er niet zonder kunnen. Maar er op lesgeven vind ik toch wel even een andere koek! Het lijkt me vooral vervelend om ze steeds aan en uit te moeten doen!

Wat draag jij het vaakst tijdens lesgeven? Sportschoenen of slippers?
[poll id=”3″]

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.