Lifestyle

Sinterkerst – Ik vind het heerlijk

Dit jaar vier ik 4 keer sinterkerst! En ik geef eerlijk toe, ik vind het heerlijk! Net wat meer als sinterklaas, net wat minder als kerst. Sfeer, gezelligheid en cadeautjes! Wat mijn routine hierin is? Dat vertel ik je vandaag!

Lootjes trekken!

Aller eerst ben ik altijd het hele jaar een lijstje aan het bijhouden in mijn telefoon met wat ik wil. Toch krijg ik het voor elkaar om bijna elk jaar 2 dezelfde dingen op mijn lootje te zetten. Namelijk: Sokken en geurkaarsen. Ik kan nooit genoeg van beide krijgen! 🙂  Maar terug naar dat lootjes trekken, dit jaar 2 mail via lootjestrekken.nl en 2 mail gewoon op papier! Beiden heeft zo zijn voordelen. Ik vind de geschreven variant meer sfeer hebben. De digitale variant is gewoon weg makkelijk!

Gedicht of suprise!

3 van de 4 sinterkersten zijn met gedicht of suprise. Die andere is 1 gedichtje schrijven, gelukkig maar! Want ik altijd faal in knutselen. Dus ik kies het liefste voor gedichten! Ik kan namelijk best goed gedichten schrijven voor iedereen! Dus die keuze is altijd snel gemaakt! Maar ja waar begin ik met gedichten schrijven? Eerst zoek ik 10 steekwoorden per persoon op en vanuit daar begin ik gewoon te schrijven! Oh en mocht je nieuwsgierig zijn? Ik schrijf zo een gedicht van 2/3 kantjes soms wel 4. Ik weet dat ik me moet inhouden maar vind het altijd erg leuk om voor mensen gedichten te schrijven! 🙂

Cadeaushoppen

Tsja, Gedichten ben ik nu al mee begonnen. Maar cadeautjes kopen doe ik altijd last minute. Ik kan niet snel de motivatie vinden om de kou in te gaan, het is niet echt mijn favoriet. Ik bestel normaal ook het liefste mijn cadeautjes online! Helaas bedenk ik me dat altijd te laat. en dan is het niet meer zeker of ze op tijd binnen komen! Wijze les voor dit jaar in ieder geval misschien bedenk ik nu op tijd om opzoek te gaan!

Trek jij ook lootjes dit jaar? Zo ja, hoeveel lootjes heb jij getrokken? Net als mij 4 of heb je er minder? Laat je antwoord achter in de reacties!

xx Froukk

Eén reactie

  • Rosita

    Wij slaan sinterklaas over en leggen een paar cadeautjes onder de boom. Gewoon 3 cadeautjes. We leggen ze wel op het laatste moment eronder vanwege mijn zoon. Maar zo vinden we het leuk. Geen overload aan cadeautjes, maar toch iets. Lootjes trekken met kerst is ook heel leuk trouwens.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.