Thoughts & Tips

Settelen of toch niet?

Bijna iedereen om mij heen is aan het settelen, samenwonen, trouwen, kinderen en noem het maar op! En hoewel ik laatst nog een artikel schreef over mee gaan met deze trend. Merk ik dat ik toch meer verdeeld ben dan dat ik dacht! Hoe dit zit? Ga maar lezen 🙂

Ik denk dat ik 75% van het jaar mezelf gevangen voel in dit “standaard” leven, ik wil er dan graag op uit, dingen ontdekken, de wereld zien, mensen ontmoeten. Toch is er nog een 25% over. Deze kwart wil graag dat ik een warm huis heb, waarbij ik niet de deur uit hoef, lekker settelen en mee gaan met alle trends, cozy en onbezorgd leven.

Eigenlijk is die laatste kwart vooral vanaf september/oktober zo richting de kerst. Ik merk dat ik dan het huis klaar wil maken om een fijne tijd tegemoet te gaan met elkaar. De herfst in huis halen en straks de kerst! Een relaxte tijd met elkaar in dit lieve en fijne huisje.

En nee, we gaan niet trouwen of iets dergelijks. Ik merk alleen dat ik graag samen thuis wil zijn! Lekker knus op de bank, een lekkere kop thee en een fijne film of serie aan! Lekker koken samen en knuffelen, you get the point!  het is gewoon ultiem fijn deze periode..

Settelen of reizen? Lastig..

Maar deze wisselwerking in mijn hoofd maakt het wel lastig. Want wat nu als wij in het buitenland zijn en ik juist in deze periode niet op de weg wil zijn? Hoe gaat dit ons jaar reizen in de weg zitten? Of valt het straks allemaal wel mee? Ik heb geen idee op dit moment, maar het is wel lastig!

Heb jij rond september ook altijd het gevoel dat je meer binnen moet zijn dan buiten? Of merk jij er nooit echt iets van?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.