Personal

Samenwonen super tof of verschrikkelijk?

Sinds korte tijd wonen Falco en ik samen. En vele mensen die dit gaan doen vinden het of super tof, of een enorme verschrikking! Wat ik er van vind? Ik deel vandaag mijn pluspunten maar ook mijn irritaties met jullie, want is het echt zo super of stiekem toch verschrikkelijk?

Aller eerst was het natuurlijk in het begin enorm wennen, Falco en ik hebben elk een totaal andere opvoeding en we merken dat je daardoor soms anders naar situaties kijkt als de ander. Erg? Totaal niet! Het levert soms wel goede gesprekken of zelfs een keertje een discussie op. Gelukkig zijn wij goed in praten en komt het eigenlijk altijd wel weer goed. Zelfs als we er niet uitkomen dan krijgen we het uit eindelijk na een lang gesprek wel duidelijk voor elkaar en dan is het dan ook klaar.

Irritatie lijstje;
Ik ga een klein lijstje met jullie delen. Een lijstje met dingen die ik heel soms irritant vind aan samenwonen.

– De eeuwige was hoop, er komt geen einde aan.
– Zeesterren in bed, althans meer dat het met z’n tweeën niet echt kan
– Soms even wat tijd voor jezelf alleen hebben, je ziet elkaar continue.

“Ik ben de persoon die die mega hoop was elke week mag weg werken!”

Eigenlijk is dit helemaal niet zo’n mega lijst, gelukkig maar! Eigenlijk vind ik het heel fijn om samen te wonen. Ik heb dit in het verleden eerder gedaan en dat beviel toen niet zo goed. Maar ik mag nu wel zeggen dat ik er blij mee ben!

Pluspunten van het samenwonen;
Naast irritaties heeft samenwonen ook echt wel zijn pluspunten, ik deel ook hier even een lijstje van!

– Samen de dag kunnen doorspreken, hierdoor slaap ik veel rustiger!
– Samen slapen. Zeesterren is fijn, maar samen is warmer 🙂
– Samen koken, want ja dat vinden we beiden leuk!
– Samen series en films kijken, onze favoriete ontspanning!

En zo kan ik uren doorgaan. Want om eerlijk te zijn vind ik het heerlijk om met Falco samen te mogen wonen. Iemand waar je naar toe gaat als je klaar bent met werken. Iemand waar ik liefde en leed mee kan delen. Het bevalt me zeg maar wel!

Woon jij samen? Wat is je ultieme plus en irritatie punt aan elkaar?
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.