REVIEW | Yoga met Evy

In het nieuwe jaar wil ik meer sporten. Hiervoor mocht ik de Yoga met Evy app reviewen! Super leuk! Want ik wil graag yoga doen, maar er op uit gaan daar ontbreekt me nog al eens aan! Deze app zorgt ervoor dat je thuis yoga kunt doen, wanneer het jou uit komt! Wat ik er van vond? Lees het gauw!

De app
Deze is super makkelijk te downloaden, samen met het feit dat het niet ingewikkeld is om je aan te melden krijg je al gauw allemaal pakketten te zien. Tussen de gratis lessen die er staan staan de pakketten er voor een klein bedragen. Maximaal € 7,99 voor een lessen pakket van 11 lessen. Een prima prijs als je het mij vraagt!

Mijn pakket
Ik mocht zelf een pakket uitzoeken en besloot om voor het pakket:YOGA voor sporters! te kiezen. Omdat ik zelf wel een behoorlijke achtergrond heb met sporten leek me dit de beste oplossing! Inmiddels heb ik er 4 lessen opzitten en deel ik met jullie mijn mening!

Yoga beoefenen overal en wanneer je wilt? Wie wil dat nu niet!


Ervaring

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het fijn vind om mee te beginnen. Het is thuis in je eigen omgeving en dat is natuurlijk wel 10 keer zo fijn als er op uit gaan. Het is erg gemakkelijk je kunt het zo aanzetten en voor uitspoelen /pauzeren wanneer je dit zelf wilt.  De kwaliteit en de hoek van het filmen zijn prettig waardoor je alles goed kunt zien. Het enige wat ik eigenlijk het jammere aan deze app vindt, is dat de trainster/yogaleidster zo vaak “eh..” gebruikt. Als het opgenomen is dan kun je dat stukje lijkt me over doen. Ik stoor me er niet mega aan, maar vind het eerder een stukje professionaliteit van het bedrijf!

Ik ben blij dat ik deze app mocht reviewen, ik vind het fijn om op zijn tijd wat yoga te doen. Met name de zonnegroet is prettig om elke dag zelfs even te doen!

Ben jij van plan om deze app te downloaden? Er staan in totaal 11 gratis lessen voor je beschikbaar dus kijk snel even op : Yoga met Evy , voor meer informatie!

xx Froukk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.