Review | Die telefoon verslaving.. Is die al wat minder?

Vandaag gaan we het eens hebben over mijn telefoon. Want zoals ik een tijdje terug typte vind ik mezelf verslaafd aan mijn telefoon.. Inmiddels zijn er behoorlijk wat veranderingen gaande, zowel positief als negatief maar wel met een knipoog!
Minder op mijn telefoon?
Ja, dat is wel degelijk aan de gang. Nadeel er aan is ook dat ik vergeet om te antwoorden 9 van de 10 keer. Ik pak oprecht mijn telefoon iets minder. Ga minder lang scrollen als ik in bed lig en dat bevorderd zeker wel mijn slaap!
Een prettige ontwikkeling als je het mij zegt! Dus eindelijk begin ik een beetje telefonisch af te kicken.. Goed voor mij, minder goed voor mijn omgeving. Ja sorry, het werkt nu eenmaal niet zo gemakkelijk als dat jij hoopt. Ik reageer niet elke minuut.

“Dankzij hoesjes outlet gaat dit een beetje mis 😉 “


Nieuw Hoesje!

Ik mocht in samenwerking met hoesjes outlet nieuwe hoesjes bestellen! Gelukkig maar, want mijn hoesje was erg dood aan het gaan. Iets wat deels positief was, want ik vond hem zo afgrijselijk dat ik mijn telefoon minder pakte! Inmiddels zijn deze twee hoesjes binnen en ik ben er super blij mee! De verzending was zo snel op vrijdag de order verstuurd en op zaterdag waren ze al binnen! Erg fijn. Het enige MEGA nadeel? Ik vind mijn telefoon weer aantrekkelijk. Dat betekend dat ik de laatste dagen het weer wat fijner vind om mijn telefoon vast te pakken. Niet goed! Dat weet ik! Maar ja, het zijn dan ook wel hele mooie betaalbare en vooral kwalitatief goede hoesjes:
Het gaat dus deels erg goed met mijn telefoon verslaving, maar nu met deze laatste oufit change dus iets minder. Deels blame ik Hoesjes outlet natuurlijk 😉 (sarcasme voor mensen die het lezen als een echte bedreiging!) Maar aan de andere kant ben ik nu wel weer toonbaar met mijn telefoon! En dat mocht eigenlijk ook wel weer!
Hoe gaat het met jou telefoon verslaving?
xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.