Lifestyle

Resultaat 30 days minimaliseren! Minimalist challenge

Een eeuw geleden schreef ik over het feit dat ik de minimalist challenge aan nam. 30 dagen minimaliseren. Naja een eeuw is misschien iet wat overdreven. 6 juni om precies te zijn! 🙂 en ik kan mij voorstellen dat je niet meer weet wat ik toen geschreven had. Dus he, speciaal voor jullie: 30 days minimalist challenge, waarom doe ik dit?

Oh en vandaag kijk ik samen met jullie wat ik er van vond! 🙂

Wat is nu de bedoeling ook al weer van die challenge?! 30 dagen ga je ontspullen. Dag 1 doe je 1 ding weg, dag 2 doe je 2 dingen weg. Etc Ik ging de challenge aan en begon braaf dag 1 met 1 ding. etc. Toen ik bij dag 4 kwam, bleek al snel dat ik veel dingen in 1 keer weg kon doen! Positief, maar dan elke dag weer verder tellen vond ik te veel moeite.. Dus was ik zo van dag 4 naar dag 8 gesprongen! 🙂 Dat ging lekker snel!

Waar liep ik tegen aan?

Ik kon het niet per dag volhouden, elke keer als ik een bak open trok dan vond ik dat gelijk de hele bak uitgezocht moest worden. Dat werkte niet! Maar aan de andere kant, daardoor kwam ik wel mijlenver! Op den duur had ik het druk en kwam ik er niet meer aan toe, ik verzamelde wel spulletjes maar liet het wat hangen.. Sorry, maar ja het is niet altijd hot en happening..

Het resulteerde er in dat ik sinds mijn terugkomst van vakantie weer verder ben gegaan. Ook omdat ik natuurlijk aan het verhuizen ben. Maar ik heb niet alles genoteerd meer. Dat werkte gewoonweg niet!

Heb je het nu gehaald? En wat vind je er van?

Ja, ik heb het gehaald. Makkelijk zelfs, Hoewel ik voor de komende video niet alles heb gefilmd. Durf ik inmiddels wel toe te geven dat ik mijn doel ruimschoot heb behaald! Ik vind het super fijn dat er minder spullen zijn, dit geeft me rust en dat vind ik heel prettig! Ik zal de challenge voorlopig niet gaan doen. Het meeste spul is nu toch al weg! 🙂

Ik heb veel gefilmd en daar komt begin oktober een video over online! 🙂 Stay tuned! 🙂 

En wat denk jij? Ga je de challenge aan? Laat het weten in de reacties!
xx Froukk

Eén reactie

  • Bettie

    Geeft een opgeruimd gevoel he? Ik ben ook af en toe aan het weggooien/weggeven en ik merk dat ik het gewoon leuk vind om dingen weg te doen. Ik zie nu telkens ook dat ik denk van wat een rommel heb ik. Dat had ik voorheen nooit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.