Home

Projectjes in huis die blijven liggen..

Iedereen kent het wel, je begint ergens mee in huis en maanden later kom je een deel van dat project weer tegen.. On-afgemaakt. Dit gebeurd natuurlijk niet een keer, maar meerdere keren. Ik deel je mijn “mislukte” projectjes die blijven liggen.

Af en toe heb ik een uitspatting waarbij ik dus iets wil gaan opzetten in huis. Helaas gaat mij dat niet altijd even goed af. Lees nu gauw verder voor een aantal van mijn mislukte projecten! Ik heb er wel meer, maar deze wou ik het liefste delen.

Ons favoriete recepten boekje.
Het was zo’n goed idee, een notitieboekje gevuld met onze favoriete recepten, die we altijd bij de hand hebben. Nou daar ben ik mee begonnen. Eerst ons favoriete Quesadillas met zoete aardappel en daarna romige paste met tomaten & salie. Wel hebben we recepten ook bewaar maar niet toegevoegd in ons boekje. Die ligt met de papieren recepten die er nog in moeten op een stapeltje.

Tips van Oma boekje.
Ooit kreeg ik een scheurkalender van tips van oma, handige weetjes en tips over dingen in huis. Hoe je iets moet schoonmaken of het beste kan behandelen. Super handig. Inmiddels hebben we januari tot 14 oktober uitgezocht. Maar ja, je raad het al, de rest van dat jaar is helaas nog niet van gekomen.

“Projectjes zijn vooral leuk,
als je ze uiteindelijk ook echt kan afronden!”

Slaapkamerlamp
Toen we hier kwamen wonen, was er in de slaapkamer geen lamp. We hebben het plaatje er af gehaald zodat we een nieuwe konden kopen. Maar tot op heden hangt er nog geen lamp en kunnen we dus nog steeds niets zien daarboven.. Oeps.. We zien overigens genoeg. We hebben een lamp naast de deur staan, die we snel aanklikken.

Ik ben wel nieuwsgierig, welk project ben jij in je huis begonnen maar heb je nooit afgemaakt?

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.