Christmas

☃ PRINTABLE – Ben jij al klaar voor kerst?

Vandaag deel ik met jullie een checklist voor de kerstdagen. Je wilt per slot van rekening geen stress richting het mooiste feest van het jaar! In dit artikel geef ik je wat tips zodat je op tijd klaar bent en er staat ook een printable versie hier in het artikel! Kan jij wel wat tips gebruiken? 

Elk jaar is het stressen in de maand december aldus vele mensen. Maar voor mij geld dat niet, ik plan mijn feestdagen altijd heel precies en merk dat het enorm rust geeft. Door de jaren heen heb ik een een belangrijk lijstje ontwikkeld die voor mij als erg prettig wordt ervaren. Dit jaar heb ik de printable ge-update en nu Sinterklaas het land uit is leek het mij de juiste tijd deze te vernieuwen en online te gooien!

Maar wat plan je dan?

Ik plan onder andere wanneer ik de boom ga klaarzetten, het diner plan, de cadeautjes koop, mijn outfit scoor en de kerstkaartje ga schrijven. Alles vink ik af op mijn eigen printable! Een handige to-do lijst voor de kerstdagen!
Er staan uitlopende dingen op zoals de lampjes in de boom, buitenshuis versieren, bezig zijn met het diner, Kaartjes versturen en zo kan ik nog wel even door gaan.Het is een praktische lijst met niet te veel poes-pas!
De lijst is anders dan mijn printable van vorig jaar. Ik heb helaas het verlanglijstje er uit moeten schrappen! 🙁 Maar dat maakt hem niet minder leuk!

Mocht je hem nu willen downloaden, klik hier voor de printable: Christmas Checklist printable
Het kost helemaal niets, ik heb hem speciaal gemaakt zodat jij hem ook kunt downloaden en gebruiken!

Gebruik jij ook altijd een printable? Of ben jij iemand die totaal niet fanatiek aan het plannen is?
Laat het weten in de reacties, ik ben namelijk erg nieuwsgierig!

Merry X-mas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.