Other

Positiviteit.. Niet iedereen is er voor gemaakt.

De afgelopen periode is het maar weer gebleken. Niet iedereen kan positief zijn. En dat is eigenlijk wel jammer, want er is altijd iets positiefs in elke dag en elke situatie!

En ik vind het jammer dat die personen  dat niet kunnen. Het leven is namelijk echt niet zo negatief. Ik kan er ook echt niet bij als mensen negatief zijn, want wat lost het eigenlijk op voor jou? Denk je nu echt dat je “problemen” worden opgelost door er negatief over te zijn? Denk je echt dat geluk jouw kant op komt als je negatief bent?

Ik sluit me heel vaak af voor negativiteit, ik vind het energie zuigend. Negatieve mensen halen mijn energielevel naar beneden en dat is alles behalve fijn! Ik probeer enorm mijn best te doen om niet in negativiteit mee te gaan, tuurlijk heb ik ook wel eens een uitspatting in negativiteit. Maar meestal is dat van korte duur! Ik merk altijd snel dat de negativiteit ook negatieve situaties aantrekt, alles gaat dan minder goed. Dus ga ik dan opzoek naar positiviteit!

Daarnaast lees en kijk geen nieuws bijvoorbeeld, er is bijna alleen maar negatief nieuws en daar heb ik zo goed als nooit zin in! Ik zoek mijn eigen positiviteits momentjes in een dag, gisteren bijvoorbeeld: Fysio was leuk en fijn, training geven ging goed! En veel kunnen doen! Tuurlijk is er ook wel een beetje negativiteit geweest, maar dat is iets waar ik mijn energie niet in geef.

” Een beetje positiviteit, zorgt dat de mens verblijd”

Ik begrijp best dat het lastig is om altijd maar positief te zijn, maar van proberen is nog nooit iemand dood gegaan! Geef het een kans, en begin met de kleine dingen, ooit komt het zover dat je wat positiever in het leven staat! En geloof me, dat is een hele verademing!

Sta jij meer positief of negatief in het leven?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.