Travel

Poepen op vakantie en nog 3 dingen die ik niet doe als ik weg ben!

Hoewel vakantie vaak staat voor de vele dingen die ik dan wel doe, deel ik vandaag een lijstje van dingen die ik op een vakantie echt niet doe. Zoals bijvoorbeeld poepen, iets wat ik met liefde uitstel..

Waarom poepen?
Ja, geen idee. Het is namelijk niet dat ik daar invloed op heb ofzo, nee in tegendeel, ik wil het wel, maar 9 van de 10 keer zegt mijn lichaam gewoon; ” nee, we doen het even niet”. Heel irritant, want dat scheelt zoveel meer! Maar ja, ik ben inmiddels gewend dat mijn lichaam rare keuze’s maakt.

Stilzitten.

Ik kan dit niet, ik moet in de weer zijn, ik moet energiek zijn. Zolang ik maar niet ga luieren is het goed, ik vind het heerlijk om te wandelen op vakantie, hoewel ik daar ook enorm moe van word. Vind ik het tegelijkertijd ook heerlijk!

Uitslapen.
Hoewel me dit überhaupt bijna nooit lukt, is uitslapen op vakantie iets wat ik absoluut niet kan. Ik wil er lekker vroeg uit en zolang mogelijk de dag meepakken! Ik vind het dan ook oprecht niet erg om gelijk in de kleren te schieten en naar buiten te gaan!

” Naast poepen doe ik nog veel meer dingen niet!”

E-mails lezen!
Een van de dingen die ik langzamerhand uit mijn leven ban is het E-mails lezen tijdens mijn vakantie’s. Iets wat je compleet uit je ritme haalt, niet nadenkt en vooral voor ge-irriteert over wordt. Je kan daardoor minder goed genieten van je vakantie dan je zou willen.

Wat is jouw top 3 van dingen die je niet doet op vakantie?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.