Travel

PICTURE PLOG ROME- Samie tijd!

In Rome was ik met mijn lieve Falco en zo leuk en klef als we samen zijn. Maakten we lekker veel foto’s samen! Jaa, ik hoor je al denken; “Oh god, komt dat goed?” JA! dat komt goed! 🙂  Om ons “cuteness” gehalte hoog te houden, vond ik het leuk om onze leukste “samie foto’s” met jullie te delen! 🙂 Want he, couple goals of niet, je vind het vast leuk! 🙂  Enjoy!

Ben je er klaar voor?
Op deze foto lijk ik intens bruin, in het echt valt dat best mee hoor!

Bij ons favoriete restaurant Vivando, de laatste avond, het werd extra sfeervol door gedempt licht, kaarsje en mooie muziek! Hulde voor dit restaurant, het personeel en de geweldige locatie! 🙂

Deze foto is bij de spaanse trappen gemaakt, een locatie vol mooie foto’s samen! 🙂

De laatste avond en volgens mij bij onze favoriete broodjes zaak van heel Rome, Wat waren die broodjes lekker! 🙂
Ik zou oprecht terug willen naar dit moment! 🙂

Er komen nog meer samie foto’s! 🙂

Ja we doen ook wel eens “vieze” dingen. Af en toe een kusje, maar meer niet! We zijn per slot van rekening niet getrouwd, dus dit is natuurlijk al een beetje “crossing the line”. Maar he! Living on the edge zouden we maar zeggen 😉 hihi

Hoewel we hier alle bij beetje moe waren na bijna 1,5 uur wachten op onze vlucht. Is dit de laatste foto samen in Rome, hierna gingen we weer naar Nederland vliegen helaas!

Deze foto is denk ik een van mijn meest favoriete samie, gemaakt op de spaanse trappen. Net als vele andere foto’s van ons samen. Als ik deze foto bekijk, word ik warm van binnen. Ik word meegenomen naar dit heuse moment. Waarop een bloemen-man mij een roos wil opdringen, maar ik alleen maar wil genieten van 1 ding. In de armen van mijn! man! (niet getrouwd man, maar een jongetje kun je het niet meer noemen.) 

Welke foto vind jij nu het allerleukste van ons? Of was het je veel te klef? 😉 
Laat het weten in de reacties! 🙂 
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.