Travel

PICTURE PLOG ROME – De leukste selfies

Gisteren zag je al een heerlijke Food Plog van de lekkerste gerechten die Falco en ik in Rome hebben gegeten. Maar vandaag gaan de leuke PLOGS over Rome gewoon door hoor! Ik heb nog de wereld aan foto’s die ik graag met jullie wil gaan delen. Een leukere manier is er niet om jullie toch een beetje mee te nemen op Falco en mijn vakantie avontuur! Vandaag deel ik de leukste selfie’s van mijzelf! 🙂


En hoewel ik nooit veel zelfvertrouwen heb gehad, vind ik selfie’s delen op mijn blog nooit erg! Vandaar ook dat ik vandaag mijn 6 leukste selfie’s voor jullie bij elkaar heb gezocht! 🙂

Ik in een van de leukste restaurants waar we gegeten hebben. Ik draag hier een kettinkje wat ik van Falco kreeg 🙂

Deze is bij het water, we dronken cocktails en genoten van de gezelligheid!

Deze is wederom bij ons favoriete restaurant! Vivando was een plek waar je heerlijk kon zitten, wijn drinken en geweldig kon eten! (Zie in deze blog een aantal gerechten)

Geen idee waar deze is, maar ik vind hem erg leuk! 🙂

Deze foto was de eerste dag op het balkon van onze suite! Heerlijk uitzicht, met het station! 🙂

De bijzonderste selfie van allen denk ik

Ja geniet maar van dit uitzicht, Jurkje, open schoenen en los haar. Gebeurt niet snel, maar durf met steeds meer confidence een jurkje te dragen! 🙂  Dankje Falco voor het geven van de ruimte om mijn onzekerheid te lijf te gaan! 🙂
Wat vind jij? Moet ik vaker een jurkje dragen?

Dit waren de leukste selfie’s van de vakantie! Er waren natuurlijk veel meer, ik maak echt te veel selfie’s namelijk.. Maar op deze selfies zie ik er het gelukkigste uit en dat vond ik erg belangrijk om uit te stralen! 🙂

Volgende week deel ik nog meer foto’s! Dus stay tuned! 

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.