Travel

PICTURE PLOG ROME – De beste foto’s deel 2!

Vorige week deelde ik met jullie de mooiste foto’s van Rome, maar omdat we zoveel foto’s hebben gemaakt besloot ik om een deel 2 te maken. Het is zo enorm genieten als ik alle foto’s terug bekijk, super leuk om dit met jullie te kunnen delen! 🙂 Vandaag deel ik dus wederom de mooiste foto’s deel 2! Tevens is dit ook ook de laatste foto Plog van Rome 🙁 . Super jammer natuurlijk maar aan alles komt een einde!

Mocht je de vorige editie gemist hebben, klik dan even HIER! En kijk editie 1 terug met de mooiste foto’s! 🙂
Met blijdschap maar ook een beetje pijn in mijn hart, maar hier komen de laatste foto’s!
Zoals ik de vorige keer al zei! Er komen meer foto’s van het Colosseum aan! Deze is iets meer van bovenaf genomen! 🙂 En eigenlijk mis ik dit uitzicht enorm!

Mag ik kwijlen bij deze foto? Ik ben hier zo intens trots op! Super mooi! Het licht is perfect, de persoon en het gebouw in de foto ook! 🙂 Enorm genieten!

Falco maakte deze foto van mij, eerst dacht ik noooo. Maar in het groot vind ik hem stiekem super mooi! 🙂

De prachtige, immense zuilen bij het Vaticaan! 🙂

Mag ik al terug naar Rome?

Als een rasechte Fries moet je natuurlijk wel in de Frieze kerk in Rome zijn geweest 🙂

Het Vaticaan op een mooie afstand! 🙂 Prachtig gebouw, zowel van ver af als van dicht bij! 🙂

Bij de Engelenburcht heb je deze brug, een prachtige brug met mooie standbeelden er op! Ik vond het super om er over heen te lopen. Toch is deze foto wel de mooiste van het geheel!

En dat was deel 2! Helaas zijn de Plogs van Rome nu afgelopen. Maar wie weet volgen er snel meer van een ander land! Het reizen is nog maar net begonnen vind ik! 🙂 Welke foto vind jij het aller leukste van al deze foto’s? Laat het weten in de reactie 🙂 

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.