Travel

PICTURE PLOG ROME – Boyfriend edition!

De een na laatste picture plog van ROME! Stiekem ben ik een beetje sad.. Maar everything comes to an end! 🙂 Deze foto editie wil ik mijn allerliefste vriendje even in het zonnetje zetten! 🙂 Dus vandaag de mooiste foto’s van hem die ik deze vakantie met mijn nikon heb geschoten! 🙂

Enjoy!


Dit waren de mooiste foto’s van Falco wel denk ik, al kan ik er zo nog 10 artikelen van vullen! Morgen komt de laatste plog van Rome online en dan is het alweer over met alle leuke ervaringen, foto’s en mooie herinneringen. Ik vind het heerlijk om de plogs terug te kijken ik geniet er namelijk enorm van! 🙂

Welke foto vind jij het aller leukste?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.