Personal

Persoonlijke update – Hoe gaat het nu?

Vandaag ga ik lekker met jullie kletsen, er is natuurlijk super veel veranderd voor mij en ik dacht dat het wel leuk zou zijn om een persoonlijke update te geven. Want hoe gaat het nu echt met me?

Eigenlijk gaat het best goed! Er is van alles veranderd en de drukke tijden/ onrustige tijden zijn weer terug. Onrustig? Ja! Maar op een positieve manier. Mijn huis is een puinzooi, mijn keuken nog meer, de was staat te draaien en overal ligt wel iets. Ohja, dat schijnt netjes te moeten zijn. Ik vraag me nu elke dag af voor wie en tot op heden heb ik daar nog geen goed antwoord op. Zovaak krijg ik nu ook weer geen bezoek!

Hoe gaat het met je lijf?

Wisselend! Ik ben weer snot verkouden, maar ja, dat is de tijd van het jaar. Mijn knie gaat goed! Vorige week zelfs hardgelopen op de loopband! Trotse ik hier! Ik merk dat het 100% volle lesgeven wel pittig weer is, zeker na 2 jaar weinig tot niets te hebben kunnen vangen. Maar mijn rust komt aardig terug! Dus dat is fijn! 🙂
Ik slaap best goed. Lig bijna elke avond tussen 00.00 en 01.00 ook echt te slapen! Dus in plaats van wakker blijven tot een uur of 04.00 is er niet meer bij! 🙂 Ik vind het wel fijn!

Hoe gaat het op je werk?

Mijn werk gaat goed! De meiden wennen snel en werken enorm hard! Best een groot contrast met voorheen soms! De hal bevalt me wel en mijn nieuwe trainers team is geweldig! Voor het eerst in jaren niet zo “mezelf” als trainster gevoeld en dat is een prettige situatie! We hebben de achterstand qua administratie weggewerkt en dat is een fijne rust! 🙂 Nu is het een kwestie van doorknallen naar de eerste wedstrijden! November mogen we weer aan de bak! Ik heb er zin in!

En in de liefde?

Tussen Falco en mij gaat het goed! Op dit moment merken we wel dat het heen en weer reizen pittiger wordt en zijn we druk aan het kijken voor een permanente oplossing. Maar dat kan helaas niet ala minuut. We kijken enorm uit naar kerst, het lijkt ons heerlijk om dit samen te vieren 🙂

So far so good. Het klinkt allemaal top, ik merk dat de drukte wel lastiger word op dit moment, zeker omdat het minder fit zijn er weer in zit. Het is niet erg, we komen er wel! Lekker vitamientjes slikken enzo!

Hoe gaat het met jou? Kan je een beetje wennen aan het herfstige weer?

xx Froukk

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.