Health

Persoonlijke groei – Een boek wat je moet lezen!

Ik ben steeds meer aan het lezen, maar er is de afgelopen periode 1 boek geweest waar ik helemaal blij van werd. Vandaag deel ik met je waarom ik vind dat iedereen die een beetje opzoek naar zichzelf en opzoek naar balans is, dit boek moet lezen!

Yoga girl – Rachel Brathen
Een boek waarin een bekende yoga instructrice schrijft over in balans komen en geluk vinden, door naar je hart te luisteren! Het is een mooi boek over Rachel haar weg van haar jeugd naar een nieuw leven op Aruba. Het boek zit vol levensfilosofie, yoga oefeningen, recepten en allemaal extra tips! Een mooi boek met een dikke 166 pagina’s samen met een prachtige vormgeving! Het boek alleen al straalt rust uit!

Waarom moet ik dit lezen?
Ik denk dat iedereen wel eens een periode heeft dat hij of zij zich iets minder fijn voelt, je hebt niet het gevoel dat je in balans bent. Je voelt je gehaast, niet in het moment en alsof je geleefd wordt. Dit boek zorgt ervoor dat ik even terug kom met 2 benen op de grond. Ik kijk weer even naar wat ik allemaal doe en krijg rust in mijn hoofd! Het is een boek waar self love vooraan staat en goed voor je zelf kiezen de belangrijkste religie is.

“De beste religie is kiezen voor jezelf!”

Het is een boek waarbij je helemaal wegzinkt, je kunt afsluiten van alles om je heen en heerlijk in een verhaal met jezelf zitten. Terug lezen, gerechten uitproberen, yoga uitvoeren met plaatjes! Ik vind het helemaal geweldig! Het boek staat vol mooie tips, tips over het leven en hoe je bepaalde dingen zou moeten aanpakken en omarmen!
Het is super fijn om te lezen en dichter bij jezelf te komen.

Wat heb ik er van geleerd?
Situaties op afstand bekijken, in plaats van er vol in gaan op dit moment. Het heeft me geleerd hoe ik moet letten op mijzelf en soms mijn grenzen eerder moet aangeven. Maar ook hoe ik enge dingen kan aanpakken. Iets wat ik liever uitstel over het algemeen dan aanpak!
Het boek zorgde ervoor dat mijn hoofd rustig is en ik mezelf meer kan focussen op mij. Al lukt dat misschien nog niet altijd, maar het wordt beter!

Het is enorm aan te raden dit boek te lezen!
Let me know what you think!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.