Personal

Persoonlijke doelen – Wat wil ik doen in 2018

Het jaar is begonnen en dat betekend dat ik weer een nieuw lijstje ga maken! Ook dit jaar heb ik besloten om een aantal persoonlijke doelen online te zetten.Je kunt het zien als “goede voornemens” maar eigenlijk is het dat niet! Want deze doelen, zijn niet extreem heftig en gooien mijn lifestyle niet om. Ben jij al nieuwsgierig naar wat ik allemaal wil doen in 2018? Lees dan vooral verder!

– Meer sporten
Vorig jaar kreeg ik groen licht voor mijn knie (super fijn) alleen het was pas het begin! Naast mijn thuis sessies en fysio trainingen is het daar in 2017 bij gebleven. 2018 word het jaar dat ik weer ga sporten. Aantal keer in de week maakt me eigenlijk niet uit. Als er maar elke week minimaal 1 sportsessie van 1 uur plaats vind. Mij kenende wordt dat toch vaker. Sporten kan van alles zijn, Wii-en, Klimmen of Yoga, ik vind het allemaal prima!

– Voeding
Vorig jaar wou ik vegan worden. Ik merkte dat, te lastig is. Maar ik wil dit jaar mijn focus leggen op heerlijk vegatarisch eten! Zo weinig mogelijk vlees. Ik merk dat Vegan lastig is omdat A. vriendlief graag vlees eet, B. mijn ouders het niet snappen/doorhebben en C. omdat het praktisch onmogelijk is lekker te eten in Assen. Daarnaast wil ik weer lekkere en gezonde dingen mee naar de zaal, een leuke afwisseling en niet elke keer het zelfde!

– Meer lezen!
Ik doe mee met de boeken lees challenge, ik wil meer lezen en ik hoop dat deze challenge mij gaat helpen! In plaats van een spelletje op mijn mobiel wil ik lezen voor het slapen gaan. Hierdoor moet de kwaliteit van je slapen omhoog gaan. Dus het zou leuk zijn als ik dat vol kan houden. Je kunt mijn Journey hier volgen: Boeken lees challenge

A goal without a plan, is just a Wish!

– Elke dag een Selfie
Ik ga proberen dit jaar elke dag een selfie te maken. Uit eindelijk wil ik er een filmpje van maken, Gewoon omdat het kan! 🙂 Het lijkt mij leuk om alle veranderingen in mijn gezicht te zien het komende jaar!

– 3 keer op vakantie
Samen met Falco wil ik dit jaar 3 keer op vakantie. 2 weekendjes (vrijdag tot maandag) en eentje in de zomervakantie voor een week! Waarom? Tsja, waarom niet! Ik vind op vakantie gaan heerlijk! Krijg er altijd een bom van inspiratie van! 🙂

– Mijn eigen bedrijf opstarten
Ik ben achter de schermen al even bezig om mijn eigen bedrijf op te zetten. Ik moet nog het een en ander uitzoeken. Maar ik wil dit jaar eigenlijk wel vol gas gaan! Het lijkt me super fijn om mijn eigen bedrijf te starten! Hoe wat waar? Dat lees je gaande dit jaar!

– Vriendschappen
Ik wil dit jaar meer energie in vriendschappen steken. Vaker afspreken en ruimte maken in mijn agenda! Mijn vrienden zijn goud waard en ik heb ze het afgelopen jaar (2017) niet de energie en aandacht gegeven die ik had moeten geven. Daarom wil ik dat dit jaar anders doen!

Heb jij doelen die je perse wilt gaan halen dit jaar? Zoja, wat is je belangrijkste doel?
Laat het weten hier beneden in de reacties!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.