Personal

Over de helft maar alles is zo anders!

Het is augustus. En dat betekend dat het de 7de maand van het jaar is. Het eerste half jaar is om en het tweede deel van dit jaar staat voor de deur. Het gaat allemaal wel erg snel en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo’n middel punt heb gehad als dit jaar. Want eerlijk? Alles is vanaf nu zo anders! Wil jij weten waarom dit zo voor mij is?

In januari stond alles er nog “wel oke” voor, ik begon mezelf terug te vinden en kreeg meer zin om overal aan te werken bij mijn blog en mijn werk. Toch wist dat enthousiaste en energieke maar voor een kleine 2,5 maand te duren. Daarna bleek al gauw dat mijzelf afsluiten van alle emoties en pijn het beste leek. Ik moest mezelf staande houden in een onmenselijke situatie die tot op vandaag nog best wat pijn doet. Complimenten hoorde ik niet meer, liefde voelde ik weinig en mensen liet ik alles behalve toe in mijn zone. En dat terwijl het ook de periode was dat ik mijn vriend leerde kennen! Hij heeft mij leren kennen op mijn zwakste punt en dat maakt het wel heel bijzonder!

Alles kwijt?

Het voelde eigenlijk alsof ik alles kwijt was en het niet kon uiten, puur uit bescherming van mijzelf en alle belangrijke mensen om mij heen. Ik liet mijzelf enorm in de steek en zette alles aan de kant om het aan de voorkant draaiende te houden. Maar eigenlijk stierf ik van binnen een klein beetje af, ik at niet, sliep weinig en pleegde enorme roofbouw op mijn lichaam. Iets waar ik absoluut niet trots op ben.

Nu is het augustus en lijkt alles anders. Ik durf te zeggen dat ik dankzij een aantal mensen voor het eerst mijn zelfwaarde over het afgelopen half jaar weer een beetje terug kreeg. Ik had voor het eerst weer een gevoel van trots, liefde en vooral passie. De drie kenmerken die me toch wel een beetje in de steek hadden gelaten.
Het is dan ook enorm bijzonder dat ik op een heuze zondag de 23e van juli, eindelijk na een hele lange tijd een goede emotie kon voelen. Ik was trots, voelde me geliefd en gemist. Maar bovenal ik voelde me oke met deze situatie. Ik had het geaccepteerd en ik had die heugelijke avond niet verwacht dat ik deze positieve gevoelens over deze situatie zo snel al kon ontwikkelen!

Alles anders het komende half jaar?

Het komende half jaar zal ik me beter voelen dan het eerste half jaar. Er komen nieuwe dingen op mijn pad en ik mag spreken van een plek waar ik enorm welkom ben! Ik blijf afspreken met mensen die me de afgelopen periode dierbaar zijn geworden en ben enorm gegroeid als mens! Het ziet er eigenlijk best een beetje goed uit als ik vooruit mag kijken! Ik hoop dat de uitwerking net zo mooi en bijzonder mag zijn als dat ik me op dit moment voel!

Ik ben er klaar voor, jij ook?
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.