Personal

Oud, maar goud!

Soms heb je van die avonden, die zijn super chill en fijn. Gisteren had ik zo’n avond. Ik was namelijk op pad met mijn oude toppers van mijn eerste lesgeef clubje. Oud, maar goud zo’n avond! En weet je wat ik nu zo fijn vond..

Het was als vanouds! Het was gezellig, ik heb gelachen, gehuild van het lachen, verslikt en geknuffeld. Herinneringen opgehaald en gekletst, een dolle boel was het met de meiden.
Wat vind ik ze fijn, wat zijn ze relaxed en wat hou ik toch veel van ze!

Ik merk hoe lastig ik het vind, dat alles is gegaan zoals het is gegaan. Elke keer als de startsong van de lionking op de radio komt (onverwachts) Moet ik slikken en laat ik soms een traan. Want wat we hadden was heel erg bijzonder.

Gek genoeg is wat we over hebben gehouden misschien nog wel bijzonderder, die band die we hadden is nu vele malen sterker. De klik die er al was, is nu 1000x sterker als toen. Ik weet dat we een voor allen en allen voor een zijn. En hoewel iedereen in een ander stadium van haar leven is (Meerendeel is vrouw) blijven we gek genoeg altijd relaxed klikken.

” Zo oud, maar samen meer dan goud! “

De sfeer is ultiem ontspannen! Iets wat ik in weinig situaties heb, toch zal dat nooit ergens anders lukken. Puur omdat ik heel anders in de zaal sta als toen. Beiden koester ik, beiden heb ik van geleerd. Beiden maken me groter dan wat ik was. Het is een situatie geweest die niet leuk was, maar me wel heeft gevormd tot wie ik nu ben. En dat deze meiden daar deel van hebben uitgemaakt en nog steeds deel van uit maken, zorgt ervoor dat ik enorm trots ben op wat er is gebeurd. Leuk en niet leuk!

De zwaarste situaties, maken soms de mooiste herinneringen!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.