Health

OS overzicht ~ Mijn laatste terugblik op de spelen

B3L8eXiCAAEkhxrDe olympische spelen zijn inmiddels al weer 4 dagen geleden geëindigd. Iets wat aan de ene kant enorm jammer is. Maar aan de andere kant ben ik er stiekem wel blij om. Bij de spelen in Londen had ik er meer moeite mee en ik denk dat dit komt omdat het nu bijna allemaal in de nacht te bekijken was en in Londen overdag.
Desalniettemin hebben we een mooie spelen gehad, vandaag is dit artikel de laatste terugblik en kijken we naar mijn favoriete momenten van de spelen!

Meest geweldige moment:2016-08-15 23.10.49

Sanne Wevers was voor mij het meest geweldige moment. Sanne haar balk oefening was magisch en deed mij (en vele andere) op het puntje van mijn bank laten zitten met zweet handen en hart kloppingen. Het was de hele toestel ronde intens spannend aangezien zelfs de laatste turnster kans maakte op een medaille! PFFFF
Maar toen het duidelijk werd dat Sanne goud had stond ik met de tranen in mijn ogen. Wat een prachtig moment!
Het Wilhelmus klonk gewoon voor een turnster van Nederland! Dat is zo uniek en speciaal. Dit was het geweldigste moment van de spelen!

Meest bijzondere moment:

Ik denk toch dat dat Sharon van Rouwendaal haar gouden plak is.
Sharon heeft een super moeilijk jaar achter de rug. Ze zwom de race van haar leven. En het was zichtbaar dat ze dat nooit verwacht had! De emotie die zij liet zien was intens en trok mij helemaal mee naar haar gevoel. Ze is een echte pure sporter en heeft laten zien dat hard werken toch wel word beloont!

2016-08-10 11.28.32Meest favoriete sporter:

Churandy Martina is de meest geweldige sporter die ik heb gezien op de spelen. Ik geloof dat hij de meest positieve sporter in het hele park is. Hij maakt iedereen vrolijk, is overal trots op en heeft altijd een lach van oor tot oor! Hij is over elke prestatie eerlijk, hij geeft 100% en niet minder. Ik was de vorige spelen al fan van hem, maar na deze spelen nog meer! Wat een bijzondere man!
Wat ik raar vind is dat hij geen sponsor heeft 🙁 Iets wat zo’n man wel verdient!

Verrassendste sport om te kijken:

Ik denk toch dat ik dit BMX fietsen vond. Wat een gekke maar heftige sport. Heel interessant en goed commentaar zodat we het als leken ook snappen! Het lijkt me niet leuk om te doen. Al leef ik wel helemaal mee met de fanatieke sporters die op hun aller hardst gaan! Het schijnt wel een zeer gevaarlijke sport te zijn, de gemiddelde sporter zit met aardig wat stalen plaatjes en schroeven in elkaar. Dat maakt het voor mij een sport om niet te gaan doen. Hoe gaaf het ook is om te zien!

Verder vind ik het wel een super funny fact dat we 8 gouden plakken hebben waarvan er 6 naar vrouwelijke sporters gaan! Sorry mannen, maar deze spelen waren wij toch iets beter in sport 😉

Goud:
6 voor de vrouwen
2 voor de mannen

Zilver:
4 voor de vrouwen
3 voor de mannen

Brons:
2 voor de vrouwen
2 voor de mannen

Oh en het feit dat deze foto zo’n 100 keer gedeeld is, vind ik ook wel grappig!HVZ BINGO

Dit was mijn terugblik! Ik ben nu natuurlijk nieuwsgierig naar jullie momenten! Deel ze hieronder met mij! 🙂

xx  Frouk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.