Health

OS overzicht ~ Dag 3 ☼

151008_284411_709341b6bb_400_498De olympische spelen zijn begonnen en ik als mega sport fan kan natuurlijk niet niets schrijven!
Er doen bijna 11.000 sporters mee met de olympische spelen en dit maakt het voor mij natuurlijk onmogelijk om over alle sporten de te schrijven, wel probeer ik maximaal 5 sporter te omschrijven. En het doel is elke volgende dag om 6.00 een artikel online!

Op naar mijn samenvatting van dag 3!

Turnen dames;

Nog even een korte update! Want de Nederlandse dames hebben zich, tegen alle vooruitzichten in, toch nog kunnen plaatsen voor de teamfinale!!! Dit betekend dat ze woensdag in actie komen bij de top 8 van de wereld!
SUPER GAAF! Hier gaat mijn turnhart sneller van kloppen!

Windsurfen;

Wat een ultiem gave sport vind ik dit! Je bent helemaal overgelaten aan de natuur en moet overal op inspelen! Vandaag 3 races voor Dorian. De eerste wedstrijd werd ie 5e! Zeer slecht start maar goed terug gevochten! 2e race werd ie 3e! In de laatste meters kon hij nog de Duitser voorbij vliegen! Gelukkig ging de laatste race van vandaag beter want daar werd Dorian Eerste! Hij staat nu op een 2e plaats in het klassement!!

Topper!

Volleybal dames;

De dames moesten vandaag tegen de regerend wereldkampioen Amerika, de voorspelling was dat Nederland het erg zwaar ging hebben. Nou dat hadden ze ook, Maar om eerlijk te zijn vond ik dat pas duidelijk in de 2e set en de 5e set. Want wat zijn die volleybal dames grandioos in hun spel! Ze maken het de concurrenten erg moeilijk en volgens mij spelen ze beter als de tegenstander beter s. Dan trekken ze zich op aan de betere speler, waarom ik dat denk? Ik vond ze veel pittiger spelen dan toen ze tegen China moesten! Een heel ander spel!
Helaas hebben ze dit keer verloren. Maar mensen, wat zijn ze sterk!

Paardensport

Helaas hadden we vandaag ook een val bij de ruitersport. Heftige val, met als resultaat gebroken ribben. Sterkte! Wel staan ze met het team 5e! En dat vind ik al super knap! Verder was er weinig op tv te zien hiervan en mijn live stream staat natuurlijk op turnen.. 😉

Judo;

Oke, ik beken ik snap echt helemaal niets van judo! Gelukkig is het commentaar duidelijk. Helaas liggen we er uit in een bepaalde leeftijdsklasse, heel ernstig maar ik kan nergens vinden hoe de judoka heet en welke klasse.. EXCUUUS! xD

Vandaag weinig sport gekeken waar ik iets van snapte. Het turnen vond ik niet heel bijzonder dus ga ik niet over schrijven. Voor nu ga ik slapen! op naar een nieuwe sportieve dag!

See you later!

xx

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.