Health

OS Overzicht ~ dag 13 ~ een ongeluks getal

2016-06-29 18.34.58Het is 06.00 tijd voor een nieuw overzicht!
De olympische spelen zijn nu een week bezig en ik als mega sport fan kan natuurlijk niet niets schrijven! Nederland heeft op het moment van schrijven 8 medailles met de kleur goud, 8 van de 15 medailles. WAUW

Er doen bijna 11.000 sporters mee met de olympische spelen en dit maakt het voor mij natuurlijk onmogelijk om over alle sporten de te schrijven, wel probeer ik maximaal 5 sporter te omschrijven. En het doel is elke volgende dag om 6.00 een artikel online!

Het is de 13e dag van de spelen. En het is net alsof het ook echt een ongeluks dag is.
Bij de estafette is zowel ons mannen team als het vrouwen team uitgeschakeld. Daarnaast waren er ook nog de volgende sporten:

Hockey mannen;

De finale om het brons! Nederland – Duitsland. al vrij snel in de wedstrijd komt Duitsland voor. Niet veel later word het 1-1. Helaas blijft deze score zo staan. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en het gaat hard tegen hard.
Het fluit signaal klinkt.. Ohjee alweer een shoot off..
Helaas is de eerste bal van Nederland pas in het goal bij 8.10 seconde. 0-1 word het. En als Nederland de 4e bal ook mist, is het over en uit. Duitsland wint brons en Nederland is vierde.

Handbal dames;

De handbal dames doen voor het eerst mee. Op je eerste toernooi al in de halve finale komen is intens knap!
De dames hadden al eerder in de competitie tegen Frankrijk gespeeld en daar hadden ze verloren. Deze keer gingen de dames er vol gas in. Door dat ze dat deden was het verschil steeds zeer klein en wisten ze zelfs even voor te komen!
De laatste 10 minuten stonden we 2 a 3 punten achter. we wisten terug te komen tot 1 punt verschil. Nog 30 seconden. Nederland start de actie, er wordt geschoten.. NEE, het is mis. Nederland heeft alleen nog kans op brons!

Chapeau dat jullie al zover zijn gekomen!

Nu zijn er vannacht ook nog wedstrijden. En hoe graag ik met mijn fanatieke hoofd graag wil kijken besluit ik om vroeg op bed te gaan. Soms moet je je lichaam ook wat meer slaap gunnen!

Trusten en tot morgen!

xx Frouk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.