Opruimwerk 4 – De woonkamer

Twee weken later dan de planning, maar ik heb de woonkamer opgeruimd. Misschien vond ik dit wel de moeilijkste, want ga je het nog gebruiken of niet? Kan ik dit al weg doen? Of ben ik er nog te gehecht aan? Ik deel vandaag de 28 dingen die ik weg heb gedaan!

Na lang wikken en wegen werd het eindelijk zo ver, er moesten dingen weg. en ik moest kiezen!
Ik ben uit eindelijk maar in onze woonkamer kast gedoken, de kast waarbij kiezen het makkelijkste moest zijn.

– 10 pennen/stiften – Deze waren hardstikke leeg
– 5 kapotte inschuif hoesjes – ik bewaarde veel kapotte shit..
– 5 boeken – oude school boeken, die ik misschien een halve keer gelezen heb. lekker weg doen als het geen meerwaarde heeft!
– 4 kapotte mappen – waarom zou je kapotte mappen bewaren?
– 1 oude iphone doosje – Waarom heb ik deze uberhaupt nog?
– 1 archief bak – die was dwars door gebroken.
– 1 leeg bedlampje – tsja, iets met lui en lege baterijen.
– 1 oude suprise – Tof gemaakt, maar tijd voor de vuilnisbelt, geen meerwaarde meer!

En toen zat mijn opruim/minimaliseer maand er weer op. Het gaf veel ruimte, met name in de badkamer was het enorm voelbaar. Keuken en woonkamer had ik denk ik wel meer als 28 dingen weg kunnen gooien. Maar voor nu was dit prima te doen, geen overkill aan spullen weg doen. Maar wel dik minimaliseren! In 4 weken heb ik toch meer dan 100 dingen weg gedaan! Zonder dat ik het eigenlijk door had. Super chill!

Random thought.

Eigenlijk zou ik elk half jaar een minimaliseer maand moeten doen. Zo ruimt het steeds meer op en houd ik steeds minder troep over! Ik vind het nu al een briljant idee! 🙂
Zou jij ook wel eens willen minderen met je spullen ? Ben je stiekem wel een hoarder. Begin dan niet te laat en ga de uitdaging ook aan! Jij kan dit namelijk ook!

Ik ben weer helemaal kalm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.