Opruimweek 2 – de slaapkamer

De tweede opruimweek is alweer om! En mensen dit ging snel! Hoewel ik erg snel klaar was met uitzoeken en weg doen, merkte ik wel dat ik het weer makkelijker vond. Net als bij de minimalist challenge, hoe langer je het doet, hoe makkelijker het wordt. Wat ik weg deed?

7 sokken – Met gaten wel te verstaan
6 hemdjes – 4 witte, 1 roze en 1 grijze. Tsja, deze liggen hier oprecht al bijna 2/3 jaar ongebruikt. Tijd om er een aantal weg te doen!
3 sportbroeken – Iets met oud en versleten zegmaar.
3 shirts – 1 vond ik niet meer leuk, 1 paste mij niet en 1 droeg ik te weinig.
2 sport BH vullingen – Bakstenen deze, ongelovelijk. Weg ermee,
2 onderbroeken – Gaten, te klein en oncomfortabel! weg ermee.

“Nog meer? ja, nog meer!”

2 spijkerbroeken – 1 versleten, 1 te klein. Iets met grote billen 🙂
1 rugzak – Mijn favoriete van de middelbare, super fijne tas. Paars met tekentjes er op. Helaas zo door als een malle, je kunt er zelfs doorheen kijken.
1 trui – Mijn favoriete basisschool trui (Ja, ik heb hem nog), hij mocht nooit weg. Maar ik laat hem nu vrij gaan!
1 vest – Oud vest van mijn broer, veel te groot, heerlijk cozy! Maar ik wil hem niet meer dragen. Dus we doen hem weg!

Ik heb dus flink opgeruimd in mijn kleding kast. 27 kleding stukken zijn er weg en 1 tas! Hoe nice is dat! Ik moet eerlijk zeggen dat ik al een tijdje weer wat kleren weg wou doen. Dus dit was zo binnen 5 minuten gepiept!

” Ultieme opruimweektip!”

Mijn ultieme kleding opruim systeem? Je begint met alle kledinghaakjes van achteren naar voren op het rek te hangen. Zodra je een kledingstuk aan hebt gehad, hang je het haakje met het kledingstuk van voor naar achteren. (andersom dus!) Na verloop van tijd kun je dus heel makkelijk zien wat je wel en wat je niet aan hebt gehad! Super easy!

Ben jij ook al aan het opruimen? Laat het hier beneden achter in de reactie!

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.