Home

Op afstand maar meer thuis dan eerst.

Hoewel het verhuizen nog maar 4 maand geleden is. voelt dit huis als meer thuis dan het huis in assen ooit gedaan heeft. En dat is best gek aangezien veel dierbare personen voor ons in assen woonden.

De kerstbomen staan al, zoals je niet anders gewend zou zijn bij mij. In de woonkamer achter de bank staan nog wat dozen met sport spullen die geen plekje hebben. In de keuken hebben we een aantal dozen die fungeren als “prullenbak” bij gebrek aan een goede prullenbak. Her en der moet er nog geverfd worden en het een en ander geknutseld of opgehangen worden. Maar toch voelt dit huis zo heerlijk als mijn thuis.

We hebben ruimte en lucht, zitten minder op elkaars lip met thuiswerken en de vibe die we in huis hebben geeft een heerlijk sfeertje. Ik kan thuis komen en alles laten weg glijden zonder daarna nog stress te hebben van de buitenwereld. En mocht de rust in huis niet voldoende zijn om mij hoofd weer tot een normaal level te krijgen dan hebben we op een kleine afstand de zee zitten die mijn hoofd instant tot rust brengt.

En hoewel dit huis nog verre van af is, is elk proces een mooi stapje in het perfecte plaatje zoals het in ons hoofd zit. Het is een leuk proces en elke stap geeft weer een stukje meer rust dan eerst. Het heeft lang geduurd voor dat ik het gevoel had dat mijn huis mij weer rust gaf. eigenlijk vanaf het moment dat we deze woning bezichtigd hebben, tot aan nu, voelde ons oude huis en dit huis niet als thuis. het was simpel weg een plek waar we sliepen, aten en werkten. nu is het ook een plek waar ik kan ontspannen en genieten zonder de stress van externe partijen.

Iedereens huis is anders, en de vele huizen die ik al bekeken heb. Dit is ver weg een van de meest prettige huizen waar ik in mag wonen. Ik geniet hier volop en ben blij dat we dit plekje hebben gevonden!

xx
Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.