Christmas

Onze kerst agenda!

Kerst een aantal dagen vol planningen, de ene dag hier, de andere dag daar.. Druk druk druk! De kerst agenda wordt steeds drukker voor jouw en mij. Ook bij ons is het een hele happening, onze families wonen namelijk 333 km bij elkaar vandaan. Hoe wij de kerstdagen volhouden en wat wij allemaal doen? Je leest het allemaal in dit artikel!

Kerstavond
Eigenlijk is dit onze eerste kerstdag, we zijn namelijk met kerst avond altijd in Limburg. Falco zijn zus is jarig en dat combineren we met het kerstvieren zodat we mooi allemaal samen kunnen zijn. Dikke prima! Dit jaar zitten we bij de jarige jet in hun mooie huis. We gaan daar lekker eten en hebben allemaal iets kleins voor elkaar gekocht.

Eerste kerstdag
Dit is voor ons altijd een mindere kerstdag, want we moeten die dag 3 uur!! in de auto spenderen. Op weg terug naar het noorden. Normaliter vieren we het nu met mijn ouders en de andere dag met mijn opa en oma. Maar dit jaar gaat het feestje van oma en opa niet door. Wat we wel doen op 1e kerstdag? Chillen, cadeau’s uitpakken en vooral ook films kijken! Heerlijk!

Tweede kerstdag
Dit is de dag dat we met mijn kant van de familie wat gaan doen en voor dit jaar hebben mijn ouders gekozen om lekker samen uit eten te gaan! We gaan naar een restaurant waar iedereen wel leuk kan eten plus het is een leuk restaurant! Wat er verder op de planning staat? Een spelletje is de poging en wellicht samen een film.

” Wij plannen 4 kerstdagen in onze kerst agenda! “

Derde kerstdag (A.K.A. – Friendmas)
Ik vier nu voor het 4e jaar op rij 3e kerstdag, oftewel Friendmas (sinds dit jaar). Samen  met mijn beste vrienden,  gaan we gezellig zijn, eten, drinken, cadeautjes en vooral kletsen! Ik heb er zo onwijs zin in dit jaar! We zijn met zijn 6en, Mijn beste vriendin + aanhang, mijn beste vriend en nog een goede vriendin. Super gezellig ook omdat er cadeautjes bij zitten dit jaar. Ik hoop zo dat iedereen het leuk gaat vinden!

Hoeveel kerstdagen vieren jullie? Laat het weten inde reacties! De komende dagen wordt het iets rustige op de blog, even acclimatiseren batis o

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.