Ons huis in herfst sferen!

Het is herfst, de lange sokken kunnen weer aan! Lekker met een warme trui aan op de bank! Maar het is nog steeds kill in huis, daarom ben ik ons huisje wat warmer gaan maken! En vandaag deel ik wat foto’s van ons huisje in herfst sferen, want hoe heerlijk is dit?!

Als je bij ons huis aan komt, begint het al best wel sfeervol! Er staat een rosé bronzen kerstboom, die vorig jaar groen was met lampjes. Gek genoeg zitten alle stokjes er nog aan en besloot ik hem een upgrade te geven.

Ook kocht ik 2 pompoenen, ergens langs de weg stond een super volle kar met echt wel meer dan 50 verschillende pompoenen! Super gaaf allemaal!
Nog leuker, deze 2 pompoenen kocht ik voor nog geen € 5,00. Een koopje voor een grote en een kleintje.
De kleine staat op een verwelkte bloem, die ooit een leven had. Hopelijk hebben deze pompoentjes het beter dan de bloem die ooit in deze pot zat!

Ik vind het heerlijk om thuis te komen met dit als mijn uitzicht! Het geeft mij gelijk een fijn gevoel als ik nu bijna thuis ben!

Niet alleen buitenshuis, maar ook in ons huisje is het een beetje herfstig!

In huis heb ik allemaal kleine herfststukjes staan. Deze heb ik vorig jaar in een knutsel workshop gemaakt! In eens bedacht ik me dat die super gaaf waren en dat ze heel leuk in huis stonden. Na even zoeken kon ik ze weer vinden en al gauw bleek dat ze nog in perfecte staat waren! Ik was namelijk bang dat ze na een jaar een beetje waren gaan schimmelen.

Gelukkig deden ze dat niet en kon ik ze mooi een plekje geven in ons huisje! Her en der liggen inmiddels wat meer dekens in ons huis. zo vind je er eentje op bed en meerderen in de woonkamer! De een netjes opgeruimd, de ander ” decoratief ”  neer gelegd.

” Het huis in herfst sferen, betekend dekentjes, kaarsjes en decoratie! “

Gelukkig heeft ons huis al vrij veel warme texturen. Dus we hoeven maar weinig toe toevoegen om het lekker warm te maken! Toch staat er op elk kastje, tafeltje en vensterbankje wel een kaars die
‘s avonds aan zal gaan, dit geeft nog meer warmte mee deze herfst en winter!

Ons huis heeft super veel sfeer en warmte, toch kijk ik er nu al naar uit om de kerstboom weer naar binnen te halen! Dat is nog lekkerder! Maar voor nu, zal dit het maar moeten zijn 😉

Heb jij je huis ook lekker herfstig gemaakt?

xx Froukk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.