Personal

Onrust en Froukje is geen goede combinatie..

Zoals je gemerkt hebt is het de afgelopen weken wat onrust geweest op de blog. Er kwamen dingen niet online, of ze kwamen te laat. Ik liet mijn blog een beetje steken maar voor meerdere goede redenen.. Vandaag duik ik hier iets dieper op in en zal ik jullie een petit update geven over whats going on! 🙂

Nu ga ik je wel een beetje teleurstellen, je krijgt van mij in alle situaties geen sappige details 😉
Maar wat ik je wel ga vertellen? Ik deel het even op in 3 categorieën, Werk, Privé en mijn blog.

Mijn blog

Op mijn blog was het even een tijdje onrustig. Ik moest even een paar stappen terug maken voor mezelf om rust te creëren. Het was de key om in elk geval dingen online te laten komen al zou het niet de regelmaat hebben die ik graag zie. Het lukte en dat is mooi! Op dit moment ben ik aan het vooruit werken weer zodat ik straks weer 1,5 week voor op mijn planning lig! 🙂 De 2e winactie van dit jaar heb ik alweer gehad en mijn volgers schieten de pan uit! Het gaat goed! 🙂 Ik mag zeker niet klagen ondanks dat ik een dipje heb gehad!

Werk

Op mijn werk is van alles aan het veranderen. Ik ga hier niet teveel op in aangezien ik dat best lastig vind. Maar dat er veel veranderd is wel duidelijk op dit moment.

Privé

Privé is er ook super veel gaande. Maar dan ook echt SUPER VEEL! Iets wat velen waarschijnlijk wel gemerkt hebben de afgelopen periode. Er is namelijk een awesome persoon in mijn leven gekomen.. Ik had eerst helemaal niets door. Het was gewoon gezellig op skype met zijn tweeën, eerlijk ik had helemaal niets door!  Het was een Donderdagavond waarop het skype gesprek extreem lang was.. Laten we zeggen dat we om 05.50 gingen slapen.. Na dit skype gesprek voelde ik me heel gek. Ik snapte er niets van en dacht dat het de vermoeidheid was.. De skype-sessies die daar op volgenden waren minstens zo verwarrend.. Tot ik voor de gein een appje kreeg van een vriendin dat ze zich afvroeg of er niet meer was..  Ik zweerde er bij dat dat niet zo was, maar ging toch nadenken.. Was dat wel echt zo? Toen in eens voelde ik een gek gevoel in mijn buik. Ja hoor, ze had gelijk.. Maar hoe wat waar moest ik? Geen idee.. Uiteindelijk wist hij het via een whatsappje.. want ja vele kilometers verder..

Inmiddels kan ik al wel vertellen dat het meer is dan een whatsappje sturen 🙂 Hij is helemaal geweldig 🙂

Het is misschien niet de meest uitgebreide verduidelijking die ik jullie kan geven. Ik weet het! Het is allemaal tegelijk en dat maakt het er bij mij van dat het chaos word! 🙂 Uit eindelijk komt het allemaal wel goed hoor! Don’t worry.. Maar voor nu is er veel spanning en dan zowel positief als negatief..

Als mijn blog, social media of wat dan ook een mess is soms. Sorry guys! Het is nog niet mijn bedrijf anders had ik mensen in gehuurd die de blog op de rit hielden.. 😉

Morgen komt er trouwens nog een leuk artikel online! Stay tuned!
xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.