Personal

Online liefde gevonden, mijn verhaal! (Deel 1)

Je hebt van die heerlijke verhalen, iemand ontmoet een ander online. Er is een klik en het word uiteindelijk een date gepland. Toch loopt die date uit op een drama en wil je het liefst zo snel mogelijk naar huis. En ja, iedereen is er bang voor als je een online connectie hebt. Toch kan het anders! 🙂 Ik vertel je vandaag mijn verhaal! 🙂 maar er komt alleen deel 1 online vandaag online, volgende week meer van dit leuke avontuur!

Het begon ergens vorig jaar in Juni/Juli. We hadden blogpraat op twitter, een interactief twitter gesprek om met elkaar te sparren over bloggen! Iets waar ik enorm van leerde elke keer. Falco deed hier ook aan mee en we zijn begonnen met op elkaar te reageren. Puur blog technisch. Wel was het gezellig en we gingen elkaar dus volgen.

Daar bleef het eerst ook bij. Op den duur gingen we weer op elkaar reageren, dit ging over chocomel. Iets wat tot op vandaag ons “trademark” is geworden :). Toch was er op dat moment nog helemaal niets aan de hand. Kerst kwam er aan en ik maakte Falco knetter gek met al mijn tweets! We tweeten die dagen best veel met elkaar, maar altijd domme humor en geen inhoudelijke dingen. Toen in Augustus we voor het eerst gingen prive chatten door middel van DM’s op twitter.

Zo oppervlakkig dit.

In september zat ik niet in een goede periode, dit kwam mede door mijn knie. Met Falco had ik via DM oppervlakkig praat wat langzaam steeds meer uitgroeide tot serieuze gesprekken! Iets waar ik eerst totaal geen behoefte van voelde, werd op eens makkelijker om te uiten! Toch was er voor mij nog niet echt iets van gevoelens. Want ik schreef zelfs voor boer zoekt vrouw.(ik ben zo blij dat ik niet uitgekozen ben trouwens!)

Niet veel korter daarna moest ik weer geopereerd worden aan mijn knie, Falco stuurde online steun en was heel lief. Iets wat ik nu ik terug lees echt zo lief vind 🙂 Het viel me alleen toen niet op!

December en een bijbaan

In December was het “mijn” maand. Falco en ik hadden gewoon normaal contact, beetje vragen hoe het is. Genieten van alles etc. Daar kwam alleen ook het moment dat we voor het eerst elkaar nummers gingen uitwisselen. Ik ging namelijk naar de 3J’s en wou filmpjes delen. Dus we gaven elkaar ons nummer en zijn vanaf toen een beetje gaan appen, DMen en tweeten. Ons contact was zo wisselend dat je er niets aan vast kon knopen. Het was ook in December dat Falco kennismaakte met mijn(en nu onze) favoriete serie Outlander. En vanaf daar was mijn bijnaam Sassenach geboren! 🙂

Volgende week zal de rest van dit verhaal online komen, dus voor nu zal ik je helaas in spanning moeten laten wachten! 🙂

xx Froukk

2 reacties

 • Irene

  Leuk om dit verhaal te lezen! Mijn vriend en ik hebben elkaar ook min of meer online leren kennen. Wij deden allebei mee met dezelfde hardloopwedstrijd. Ik werd toen tweede. Toen hij later door de uitslagen scrolde, zag hij mij staan( Met dat soort hardloopwedstrijden deden niet veel leeftijdgenootjes mee). Hij begon mij te googlen en stuurde mij een bericht op facebook en zo is het balletje gaan rollen. Ja het kan zeker online liefde vinden. Goed dat je hierover blogt. Kijk uit naar deel 2!

  • Froukje

   Super leuk! 🙂 Sportief stel met z’n tweëen! Ik ben lekker aan het doorschrijven geweest en er zullen 4 delen in totaal komen 😉 Enjoy alvast! 🙂
   X

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.