Personal

Online liefde gevonden, laatste deel!

De afgelopen weken is er een serie van artikelen online gekomen over mijn gevonden online liefde. Heb je dit gemist? Dan kun je hier klikken voor de vorige delen: Deel 1, Deel 2 en Deel 3! Vandaag heb ik het over ik denk wel het belangrijkste stukje van onze relatie, de eerste ontmoeting en natuurlijk de ontknoping van onze chatsessie die keer daarvoor.  Word je al nieuwsgierig? 

Zoals je las zorgde falco zijn reactie op mijn tekst best wel voor wat verwarring, ik gaf ook aan dat ik het niet snapte en al gauw kon hij mij uit mijn lijden verlossen met het feit dat het wederzijds was! Ik kon mijn geluk niet op en merkte dat ik niets anders wou dan hem gelijk zien. Helaas kwam daar gelijk ons grootste struikelblok aanzetten. De afstand. Want hoe gingen we in godsnaam elkaar vaak zien, als we meer dan 330 km van elkaar vandaan woonden. Want ja mensen, Falco woont onder in Limburg, en ik ergens boven in het noorden. Alles behalve ideaal! Toch besloten we een weekendje te plannen.

Gelijk een weekend ipv 1 dag date

Ja, we gingen gelijk voor een weekendje. Ik zou zaterdag komen en zondag weer terug gaan. We waren tot conclusie gekomen dat op 1 dag heen en weer rijden niet gezond was en we dat dus ook niet zouden doen. Toch bracht dat gelijk een enorme angst mee. Want goh. Waar slaap je dan? Ik had vanaf dat moment zenuwen en paniek. Falco verzekerde me dat ik me niet druk hoefde te maken en uiteindelijk konden we beide niet wachten op 1 april. De dag dat ik in de auto naar hem toe zou rijden.

In de auto heb ik gezweet als een otter. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest en was echt bang dat het mis zou gaan en niet zou klikken. Eenmaal aangekomen was het eerste en ook gelijk fijnste moment een knuffel. Die knuffel staat nog diep in mijn geheugen trouwens! Eenmaal bij Falco zijn “appartementje” boven, eerst  hebben we heel awkward naast elkaar gezeten. We gingen die avond uit eten met Falco zijn beste vriend en zijn vriendin. Maar voor die tijd hadden we nog even tijd om aan elkaar te wennen.

Eerste zoen? op de eerste dag?

Tijdens het wennen aan elkaar merkte zowel Falco als ik dat de klik wel goed zat. Onze eerste zoen was dus op diezelfde rand van dat bed. En daarna ging alles in een rollercoaster. Het was gezellig en niet meer spannend. We vonden elkaar geweldig en ik merkte dat al die zenuwen voor niets waren. De volgende dag gingen we eindelijk op een “echte” date met zijn tweeën. De hot chocolate date waar hij me mee naar toe wou nemen! 🙂 Toen was het voor ons wel duidelijk dat dit niet een probeer shot was, maar we graag van elkaar wilden zijn.

We besloten om er voor te gaan en zijn tot op vandaag nog bij elkaar! Falco maakt me enorm gelukkig en ik ben blij dat ik deze reis met hem heb kunnen maken. We zijn echt voor elkaars innerlijk gevallen. En daarna bleek elkaars uiterlijk ook niet erg te zijn 😉

Tot zover deze kleine mini serie. Ik werd er enorm gelukkig van om dingen terug te lezen in de app. En ben blij dat ik onze liefde een beetje met jullie kon delen 😉

xx Froukk

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.