Personal

Online liefde gevonden – Deel 2!

Vorige week kon je deel 1 van mijn verhaal over online liefde vinden lezen. Mocht je deze gemist hebben; Klik dan hier! Vandaag neem ik jullie mee naar een nieuw deel wat jullie nog niet gelezen hebben. Het deel na december 2016 komt. Word je al nieuwsgierig?  Wees gerust, er zullen nog meer artikelen online komen over onze weg die we samen bewandelen!

In december was het erg gezellig op de appen en twitter. Tijdens het nieuwjaarsfeest hebben we nog uitbundig geappt. Falco hielp me met mijn blog en mijn nieuwe CV, super lief. Maar ook toen had ik niets door. Daarnaast had hij een High Chocolate gewonnen en wou mij daar mee naartoe nemen. Froukje had niets door! xD
De hele maand januari waren we wat dom aan het appen, het ging net nergens over maar het was wel gezellig! 🙂

We raakten steeds meer aan de praat over het vrijgezelle leven en wat we eigenlijk zochten als wederhelft. Niet raar bedoeld, maar deze muts hier had toen nog steeds niets door! Terwijl Falco steeds meer voor me aan het vallen was! Van onze droom man en vrouw schakelden we over op gaming. Hoe dit kon snap ik nog steeds niet, ik kan niet gamen namelijk! :O Maar daarna viel ons gesprek wat stil. Ik heb oprecht geen idee meer waar het mis ging.

Reconnecten!

Na een tijdje kwam falco bij de vorige bloggers appgroep. We reageerden wel, maar meer was het ook niet. Tot we gingen skypen. Dat was het moment dat we weer konden reconnecten! We skypeten wellicht in een groep. Maar leerde elkaar wel steeds beter kennen! Wat mij toen natuurlijk voor het eerst opviel was zijn geweldig schattige accent. Maar wederom zocht ik er niet meer achter! We skypeten al snel elke avond met de groep en het was beestachtig gezellig!

Ik zat op dat moment in een slechte periode. Ik zat niet lekker in mijn vel en deed niet mijn best om er goed uit te zien, goed te eten of te slapen. Iets wat ik tot op vandaag nog bijzonder vind, aangezien Falco mij blijkbaar veel leuker begon te vinden dan ik (nog steeds niet) door had! Hij stelde mij op mijn gemak en zorgde ervoor dat ik me enigszins blij en ontspannen voelde voor zover dat kon!

Ben je nu ook nieuwsgierig hoe dit verder gaat? Ik heb besloten hier een leuke serie van te maken 🙂 Dus volgende week komt het vervolg! 🙂

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.