Christmas

☃ On the third day of christmas – Derde kerstdag 2017 edition!

Sinds een paar jaar vier ik derde kerstdag, een dag die je met alleen vrienden samen viert! Het is altijd een enorm gezellig samen zijn! En dit jaar vieren we het in Assen en ik heb er super veel zin in! Wat wij gaan doen met 3e kerstdag? Je leest het vandaag!

Wie

We verzamelen om 17.00 bij ons thuis,  ik zeg ons, want derde kerstdag vieren we met zijn 6en bij Falco en mij! Joyce, Robert, Rinette, Michel en natuurlijk Falco en ik zijn van de partij! Super leuk, Mijn 2 beste vriendinnen met hun vriendjes/scharrel/man! Oh en dit jaar komt fleur ook een soort van “logeren” aangezien zij gewoon lekker mee gaat, en gaat slapen in onze slaapkamer.

Wat we gaan doen?

We gaan sowieso eten! Rinette en Michel doen het voorgerecht, Falco en ik het hoofdgerecht en Joyce en Robert het nagerecht. Al denk ik dat vooral Rinette, Joyce en ik er voor op draaien wat betreft het klaarmaken! Maar dat maakt niet uit! Naast eten, gaan we vooral gezellig samen zijn. Een spelletje doen is meestal wel een van de dingen die we doen en natuurlijk heel veel kletsen! Hoofd taak van de avond zeg maar!

Cadeautjes

Ook dit jaar doen we weer cadeautjes, elk persoon koopt er twee! Een moet wat serieuzer zijn en eentje heeft een beetje meer humor. Maar beide cadeautjes mogen niet meer dan € 5,- kosten, iets wat niet onmogelijk is vind ik zelf!
Met de cadeautjes doen we een of ander spel, ik ben er super slecht in en eindig altijd met cadeautjes die ik niet wil haha! Maar dat mag de pret niet drukken want het is altijd erg gezellig!

Al met al heb ik er enorm veel zin in, het gerecht wat Falco en ik uitgekozen hebben is in ieder geval een succes. Een van mijn favorieten! Ik denk dat iedereen het wel leuk vind!

Merry Xmas (nog een beetje)
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.