Christmas

☃ On the second day of christmas – Tweede kerstdag 2017 edition!

Vandaag is het alweer de 2e kerstdag! YAY, AWESOME, GAAF, YES! Je zit vast en zeker super vol van het eten van gisteren, dat je niet zoveel doet. Neem dus lekker de tijd om dit artikel even te lezen terwijl je lekker lui doet!! Vandaag vertel ik je mijn planning en al het leuks wat ons te verwachten staat deze leuke heerlijke dag!

Wat voor leuks gaan we in de ochtend van tweede kerstdag doen?Tweede Kerstdag

Onze dag begint heerlijk, we slapen namelijk onder ons nieuwe kerstdekbedovertrek en we gaan lekker onder het genot van een chocomel, home alone 2 kijken! De bedoeling is dat we onze gekochte cadeautjes aan elkaar gaan geven. We hebben elk 5 gekocht en er is 1 die er bonus is. Ik hoop dat mijn cadeau’s een beetje in de smaak vallen. Falco wil namelijk nooit iets, dus dat is nog best wel een lastig iets! Maar ik denk dat ik praktisch en fijne cadeaus voor hem heb uitgezocht! Die van hem zijn best groot en ik twijfel nu een beetje of het allemaal wel goede cadeau’s zijn! Maar as we speak hebben we dit evt al voor een video opgenomen en anders komt het nog wel online denk ik!

Onze middag op de tweede

In de middag moeten we all dressed up naar mijn Pake en Beppe, we gaan uit eten met de familie en dat word enorm gezellig denk ik. We eten bij het wegrestaurant “In de Klaver” waar wij als kinderen vroeger al super vaak gingen om te eten! Het is namelijk een niet zo “fancy” restaurant, maar je kunt er over het algemeen heerlijk eten! Ik heb er nu al zin in en Falco natuurlijk ook, want die vind alles leuk wat over eten gaat! 🙂

De avond van tweede kerstdag

In de avond hebben we niets gepland. Eigenlijk ook wel even fijn, samen de rust op zoeken en een leuke kerstfilm kijken vermoed ik. In pyjama’s met een glas wishkey en baileys! We houden er van om lekker te ontspannen dus dat komt deze avond helemaal goed!

Heb jij ook plannen voor 2e kerstdag? Ik ben nieuwsgierig, dus laat het vooral achter in de reacties!

Merry Xmas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.