Christmas

☃ On the first day of christmas – Eerste kerstdag 2017 edition!

YES, OMG! MENSEN HET IS KERST – mocht je het nog niet weten – HET IS FINALY KERST!!!
Oke, wellicht ben ik een beetje enthousiast. Naja zeg maar gerust mega enthousiast! Maar dat maakt niet uit!
Aller eerst hoop ik dat je in alle kerstdrukte nog even de tijd hebt om dit geweldige artikel te lezen, ik vertel je namelijk meer over mijn eerste kerstdag van dit jaar!

Eerste kerstdag, ik kijk er al een jaar naar uit, maar oprecht ook. Ik heb een agenda die er zelfs naar aftelt! 🙂

Dit jaar!

Ja hoor, dit jaar is alles anders dan normaal. Want als we wakker worden met kerst vandaag. Zijn we nog in limburg. We zullen eerst mijn overheerlijke cinnamon buns maken! Daarna alle spulletjes inpakken en van Limburg doorrijden naar het Noorden naar mijn ouders! Hier gaan we namelijk heerlijk gezellig gourmetten met zijn 6en!

Alweer?

Ja alweer gourmetten, stiekem hoopte ik namelijk dat we gewoon soep met een broodje konden gaan doen. Je eet namelijk best veel rond kerst dus ik vond het wel een fijne simpele oplossing. Maar helaas is  het 2 tegen 4 bij ons thuis en hadden wij vrouwen dit jaar weinig inspraak. Dus we gaan wederom, net als gisteren, gourmetten! Om dat nu een keer te doen vind ik wel leuk, maar twee keer is minder. Maar ja het zij zo!

Minste van de dag?!

De rit van Limburg naar Friesland! Dik 3 uur lang in de auto. Ik heb er nu al een enorme hekel aan! Het is lang, vermoeiend en je schiet er geen *piep* mee op, naja behalve het feit dat je aan de andere kant van Nederland komt.
Gelukkig hebben we Harry Potter als luisterboek mee in de auto en vermaken we ons wel. Maar van mij hoeft het niet elke keer heen en weer. Al hebben we natuurlijk niet echt een keuze op dit moment!

Wat ga jij vandaag doen? Laat het weten in de reacties!

Merry Xmas
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.