Olympische winterspelen – Ik ben er totaal niet mee bezig

Je leest de titel nu en zult wel denken, wat raar! Dat klopt, het is namelijk ook super raar. Met olympische zomer spelen ben ik altijd enorm gebrand om te kijken. Voor heen leefde de winterspelen bij mij enorm. Maar dit jaar? Nul! Ik zal je vertellen waarom!

Best gek, vroeger keek ik altijd extreem veel olympische spelen. Winter of zomer, ik keek ze beiden fanatiek. Samen met mijn vader schreef ik tijdens schaatsen de ronde tijden op en zaten we altijd plat voor de tv. De laatste olympische winterspelen toen ik niet meer bij mijn ouders woonde, was ik nog net zo fanatiek. In mijn eentje wel minder leuk, maar het was sport en I love it!

Waarom nu niet meer?
Eerlijk antwoord? Geen idee! Misschien komt het doordat we geen tv meer kijken. We nemen zeg maar alleen maar internet af. Dit omdat ik bijna geen tv kijk en als we kijken het liefst Youtube, RTL XL(gemist) of Netflix is. Het is alleen gek, aangezien het gewoon via NOS app te bekijken is. Dus dat zou voor mij niet het verschil moeten maken.

“Best stom, ik ben er gewoon echt niet mee bezig!”

Het kan ook zijn omdat ik er op social media bar weinig over lees? Ik lees vooral social media (wie doet dat niet?) En daar kom ik niet zoveel tegen op dit moment. Komt dat door de stomme algoritmes van Facebook, Instagram en Twitter? Of wordt er überhaupt niet zoveel online gezet at this moment?

Misschien geef ik mezelf ook wel te weinig tijd om het te gaan volgen. Het is best druk op dit moment, met werk en alles wat er langs komt op dit moment. Echt vrij kun je het in het weekend niet noemen. Meestal slaap ik dan energie bij en rust ik met een leuke film. Sport kijken wil ik toch wel iets van energie voor hebben. Zonder energie kan ik namelijk echt niet opletten!

Heb jij wel zin in de olympische winterspelen?
xx Froukk

One thought on “Olympische winterspelen – Ik ben er totaal niet mee bezig

  1. Ik ben altijd wel weer een beetje trots als een Nederlandse sporter het goed doet, maar eerlijk gezegd heb ik ook niet zo heel veel met de Winterspelen… Veel meer met de Zomerspelen. Voor mij voelen de Winterspelen als ‘meer van hetzelfde’ en de Zomerspelen meer diversiteit.. Daarnaast hebben we natuurlijk geen turnen bij de Winterspelen, haha. Wel kunstschaatsen, maar hoe knap het ook is, het trekt me niet zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *