Intentions

2 maanden nog…

Damn, mensen. De tijd gaat zo snel. Nog 2 maanden! Ik zit hier nu in een klein restaurantje, in het plaatsje waar mijn echte trainster leven 7,5 seizoen geleden is begonnen. en bedenk mij in eens dat de tijd heel snel gaat allemaal! Staan we er wel bij stil dat het bijna 2020 is?

Denk jij wel eens na over het volgende:
Doen we genoeg leuke dingen? In plaats van alleen maar werken?
Geef je voldoende liefde aan al je naasten? Maak je voldoende plannen voor wat je nog wil doen en zorg je ook dat dat gebeurd?

Hier zit ik nu, te lunchen in het stadje waar het allemaal begonnen is.  Hier begon ik met bloggen, hier begon ik met mijn eerste lesgeef club en hier begon ik mijn huidige relatie.  Dankzij dit stadje heb ik heel veel geleerd. iets waar ik nog steeds geen spijt van heb.

” 2 maanden van dit jaar, het gaat echt te snel!”

Ik denk terug aan een harde tijd waar in ik te weinig dacht aan later. Ik stond niet stil bij wat ik had, maar stil bij wat er moest komen.
Ik kon niet genieten en dat is wel iets waar ik vandaag de dag nog moeite mee heb. Toch laat ik dat mijn dag niet bepalen. Ik zorg ervoor dat ik meer geniet van de dingen die ik mag doen en niet van de dingen die ik moet doen.

Ik heb geen spijt van mijn acties, ik heb er van geleerd. Inmiddels weet ik hoe ik een betere versie van mijzelf kan zijn en dat koester ik met heel mijn hart. Nog 2 maanden en dan is 2019 voorbij. Ik wil nog zoveel, ik heb zo weinig tijd.. Fingers crossed dat het allemaal gaat lukken. Maar! ik ga er wel voor!

Wat ga jij de komende 2 maanden echt nog doen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.