Personal

Nieuwe maand, nieuwe kansen?

Oke, januari is officieel voor bij. Het was geen geweldige maand, maar ook zeker niet slecht.. Toch zijn er een aantal dingen die komende maand wel echt anders moeten. En vandaag vertel ik je wat!

De afgelopen maand was het tijd voor een sleur. Dat vond mijn hoofd en lichaam blijkbaar. Ik ben het daar niet mee eens. Ik wil niet in een sleur leven aangezien ik dan luier wordt en minder ga doen.
Vandaag ben ik al begonnen met dingen ander te doen. Ik zit namelijk terwijl ik dit typ in een cafeetje ergens in Assen te werken aan mijn blog en bedrijf. Even in een andere omgeving en ik moet zeggen dit bevalt me goed! Ik zit hier nu een uurtje. Heb dag 1 van de cursus waar ik afgelopen woensdag over schreef al af en al 1 artikel af!

Maar oke, die sleur dus. Elke dag het zelfde riedeltje. Dat werkt bij mij niet helemaal goed. Ik word loop en lui en verslons mezelf, het huis en Falco. Not good. Daarom moet daar verandering in komen.
1 x per 2 weken moet ik de deur uit om te werken. Dit kan zijn dat ik veel eerder naar het sportcentrum van mijn club ga om te werken. Of zoals vandaag dat ik een cafeetje opzoek om te werken.

Iets wat ik ook wil aanpassen is het huishouden. Ik wil 1 keer per week echt even een ochtend spenderen aan het huishouden. Doekje over de kasten, stofzuigen en even de puinzooi opruimen plus badkamer schoonmaken en de wc enz. Niet omdat ik het zo leuk vind. Nee heb echt een hekel aan huishouden. Maar omdat ik niet vind dat alles op Falco moet komen te rusten. Als ik in  een sleur ga, dan wil ik hem wel eens meer laten doen dan ik zelf. Not good!

” Februari wordt de maand dat ik de sleur probeer te doorbreken!”

Daarnaast wil ik ook meer naar buiten. Niet dat stukje van de deur naar de auto en van de auto naar de deur. Maar oprecht even een klein blokje om. Dit kan in het centrum zijn, maar ook gewoon even een blokje in onze buurt lopen.
Frisse lucht is toch beter voor je ontwikkeling dan de hele dag binnen zitten!

Zit jij in een sleur? Zo ja, wat doe je om er uit te komen?

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.