Travel

My travel bucketlist! Waar wil ik nog naartoe?

Iedereen heeft wel één of meerdere bucket-listen. Ik heb er eentje met Rinette, eentje over mijn levensdoelen en eentje over het reizen! Vandaag deel ik met jullie mijn travel bucket-list. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan! 🙂

Van welk land droom jij ’s nachts? Is het een warm land, een land met een verhaal of een plek in Nederland? Bij mij varieerd het van dichtbij naar ver weg, van warm naar intens koud en van toeristisch naar onbewoond!
Ben jij klaar voor mijn bucket-list?

Travel list!

 • Londen – Inmiddels staat hier een streep door, want ik ben dit jaar naar Londen geweest! Je leest hier meer over als je even op Hier! klikt!
 • Schotland/Ierland – Puur om de taal en Outlander. Mijn favoriete serie! Speelt zich hier ook af en ik vind het heerlijk om hier naar te kijken. Daarnaast lijkt het me heerlijk om daar lekker wiskey te drinken!
 • Italie – Als je de Film Eat, pray, love kent. Dan snap je misschien waarom ik graag naar Italië wil. Het is met name om mijn voorliefde voor Italiaans eten! 🙂 Daarnaast is Italië voor mij het land van de Liefde, ets wat ik graag met iemand wil delen 🙂
 • Bali – Bali is voor mij een land waar je ultiem dicht bij jezelf kan komen. Een land waarbij de rust en reinheid zo intens puur is dat je helemaal kunt resetten! Het lijkt me heerlijk om op Bali rond te fietsen! 🙂
 • India – India is het land van mediteren. Ook bekend van Eat, Pray, love.. Het lijkt me super fijn om een tijdje in een tempel daar te zijn. Gewoon lekker met je zelf en de rust zijn. Heerlijk ongedwongen ontspannen!
 • Thailand – Hier wil ik graag heen omdat ik het een super mooi land vind. Een kennis had ooit een thaise vrouw.. Dat eten was zo goddelijk dat ik dat ook wel eens real life wil zien!
 • New York – Wie wil er nu niet naar New York. Al zou het alleen al zijn om naar het huis van Carry te gaan van Sex and the city.. Maar het lijkt me een gave stad om op vakantie te gaan.
 • Nieuw-Zeeland – Het land van de vele film opnames.. Het schijnt er enorm betoverend te zijn. Dus ja..
  Why not?
 • Madagascar – Hier zou ik echt wel een weekje op vakantie willen. Heerlijk lijkt me dit. Het moet er lekker warm zijn en een prachtige natuur hebben! 🙂
 • Finland – Altijd al willen slapen in zo’n iglo.. Lijkt me zo intens gaaf he! Of samen met iedereen daar kerst vieren in zo’n gave houten hut.. (herinner je Rinette en mijn droom nog?)
 • Ibiza – Lekker zweverig en heerlijk ontspannen. Warmte, natuur en liefde! Need to say more?
Welke landen staan er bij jou op je travel bucketlist? Laat het weten in een reactie, misschien kun je mijn lijst nog wel vergroten! 🙂

xx Froukk

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.