Updates

My road to recovery – Ziekenhuis onderzoeken

Het is September! Tijd voor een nieuwe update en ik denk dat dit ook wel de spannendste is van allen! Afgelopen maandag mocht ik voor controle naar het ziekenhuis, er op of eronder zullen we maar zeggen. Ik ga je vertellen wat de uitslag is en hoe nu verder! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Aller eerst kan ik wel vertellen dat ondanks dat ik in Rome intens veel kilometers heb gemaakt. Ik weinig last had van mijn knie! Het waren vooral mijn beenspieren die het moeilijk maakte en pijn deden, iets wat niet zo heel erg is aangezien mijn benen onder getraind zijn!

De fysio was behoorlijk tevreden, na de vakantie ging het nog steeds goed dus onze hoop was eigenlijk wel positief dat er niet meer geopereerd moest worden. Maar ja, bepaalde dingen voelden nog niet goed. Dus we hielden een slag om de arm.

Ziekenhuis onderzoek

Ik hoefde dit keer gelukkig niet meer in de scans. Dat was prettig want daar vind ik echt helemaal niets aan. De orthopedisch chirurg kwam mijn knie testen en merkte wel duidelijk verschil! Mijn knie ging gelukkig weer vooruit en dat was fijn. De pijnlijke druk die ik in mijn knie voel als ik op mijn knie zit, kan een gevolg zijn van de operaties zelf. Dit moet uit eindelijk allemaal over gaan.
De knakjes in mijn knie zijn niet erg en duiden vooral op achterstallige kracht.

Al met al behoorlijk positief dus!

En dat is gewoon ook echt zo, de arts was zeer tevreden en zolang mijn vooruitgang de goede kant op blijft gaan, mag ik gewoon vol gas gaan! Ooit weer turnen is geen optie, die droom is al eerder kapot gegaan. Maar opbouwen en niet meer opereren is een zeer fijne gedachten!
Ik heb gewoon groen licht gekregen voor het eerst sinds 2 jaar! Die avond heb ik in de zaal gelijk maar even een sprong op de trampoline gewaagd! Want ja, die heb ik standaard staan en is dus gemakkelijk om even uit te testen!

Dit is dan ook mijn laatste road to recovery! Want zolang er niets veranderd dan valt er weinig te vertellen! Ik ben in ieder geval super blij en kan me steeds meer ontspannen!

Dankjewel voor het lezen van al mijn knie struggles! Blijf mijn blog volgen, want er komen hele leuke artikelen online!

xx Froukk

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.