Updates

My road to recovery – Opstaan en weer doorgaan.

Daar zat ik dan, weer in zo’n ziekenhuis hokje. De arts was er nog niet, maar ik was wel enorm gespannen. Vandaag hoor ik wat er uit de MRI kwam. Iets wat drie kanten kan opvallen. Opereren, injecties of niets en in alle gevallen zou ik pech hebben en moest ik gewoon doorgaan. Wat kwam er uit mijn MRI? En hoe ervaar ik het nu? Lees dan verder!

Er waren drie opties!

Optie 1; Opereren. Een optie die ik liever niet had omdat het voor mij zoveel problemen zou opleveren in dit tijdstip van het jaar. Dit heeft met name te maken met de ziektewet en het niet weten of je op tijd hersteld!
Optie 2; kon alleen bij grote ontstekingen. Dit zouden dan injecties zijn. Iets waarmee je 2 weken rust moet nemen en daarna weer kunt beginnen. Prima optie vond ik zelf aangezien ik dat wel kon overbruggen.
Optie 3; Dan was er niets aan te doen. Deze laatste optie was beangstigend. Want wat kon ik dan wel gaan doen?

Alle drie de opties waren niet wenselijk, maar als ik dan mocht kiezen dan koos ik toch het liefste voor de injecties. De duidelijkste en snelste oplossing.

Helaas viel dat een beetje tegen.

Uitslag en nu doorgaan!

Het bleek in mijn geval optie 3 te zijn. Er was nog een kleine ontsteking zichtbaar maar niet dusdanig dat een injectie niet nodig was. Maar wat moest ik dan wel doen? Ik slikte al 3 weken ontstekingsremmers ivm mijn spiraaltje en deze kuur moest ik gewoon afmaken. Ondertussen moest ik beginnen met krachttraining. Wel moest ik hier op de pijngrens gaan trainen in plaats van er net onder. Daar moest ik wel om slikken, want zoals je wellicht weet is mijn pijngrens ver te zoeken. Dat was dus al uitdaging 1! Want hoe train je op je pijngrens als je niet weet waar die grens is?

Daarnaast moest ik dus 3 maand hard trainen om vervolgens weer onderzoeken te krijgen aan mijn knie. Mocht het dan niet verbeterd worden dan zal er wederom een operatie volgend. Deze operatie houd in dat mijn volledige meniscus er dan uit gaat (Er is al niet zoveel meer van over, maar dan is hij echt weg)
Iets waar ik toch wel van baal. Want eigenlijk ben ik nu geen stap verder!

Voor zover de update van deze maand! Volgende maand zullen we het hebben over mijn hopelijke vooruitgang!

xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.