Updates

My road to recovery – Helemaal klaar mee!

Het is weer een nieuwe maand en ook deze maand komt er een My road to recovery online! En zoals je misschien wel kunt lezen in de titel ben ik er wel helemaal klaar mee. Maar nu is natuurlijk de vraag waar ik klaar mee ben.. Is het de fysio, mijn knie of is het iets anders? Lees gauw verder voor een update!

Als je me een beetje goed volgt dan weet je ongeveer wat er gaande is. Ik heb namelijk al een dikke 2 weken weer kniepijn die niet echt een geruststelling is.
Mijn knie doet aan de bovenkant en onderkant pijn en ik weet niet zo goed hoe dit komt. De fysiotherapeute is op de hoogte en adviseerde mij om het even aan te kijken. Ze gokt op een lichte ontsteking maar durft dat in dit stadium niet echt te zeggen..

Ik merk dat ik mentaal het moeilijk heb dat mijn knie niet wil. Fysiek zet ik het enorm uit.. Ik heb consequent pijn en sluit het af! I know.. niet de oplossing maar ja het werkt voor mij nu wel op dit moment!

En in de zaal?

In de zaal gaat het wel oke, Ik probeer zo weinig mogelijk te vangen. Maar eigenlijk ontkom je er niet aan. Dus dat is best lastig. Ik probeer in elk geval de sporters het niet te laten merken. Ik zit liever zelf met pijn dan dat ik een sporter belemmer in het vooruitgaan. Hierdoor wel meer last steeds.

Naast de sporthal sta ik ook achter de bar en zo midden in dit wedstrijd seizoen is dat niet altijd even plezierig! Het zijn lange dagen en de zondag is dan te kort om echt goed van een zaterdag/nacht te herstellen. Lastige situaties want ik kan het geld goed gebruiken en het werken is super tof!

En nu dan?

Ik wacht rustig af. Probeer zo weinig mogelijk te belasten en de fysio goed als meetpunt te houden. Verder met alle artsen, therapeuten en weet ik wat in contact blijven zodat indien nodig ik gelijk door gestuurd kan worden!
Spannen maar ook dat komt wel weer goed. Ik ben er in elk geval goed klaar mee en wil gewoon vol goede moed verder gaan zonder pijn! Vingers gekruist dus!

Tot volgende maand!

xx Froukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.