Updates

My road to; Fit worden ~ beweeg struggles

2016-07-21 17.54.58Het is vrijdag en 1 keer per 3/4 weken probeer ik jullie op de hoogte te houden van mijn voortgang tot een fit lijf.
Ik ben nu 12 weken geleden geopereerd en toch wel wat aangekomen. Om me weer goed in mijn vel te voelen had ik een aantal doelen gesteld; 5 dagen per week de dag starten op de wii (balanceboard), minder vlees eten, 2 liter water op een dag extra drinken, meer fruit!!, Vroeger op bed!, elk weekend Fietsen/Wandelen of iets anders actiefs! en de buikspier app volhouden. Hoe gaat het met deze doelen, hoe gaan het met mijn beweeg struggles? Nou, dat ga ik je nu vertellen:

Actieve doelen:

Door de weeks starten op de wii, door mijn knie een lange tijd niet mogelijk. Maar! vanochtend heb ik dit wel gedaan! Ik mag weer licht beginnen van de fysio, dus dat heb ik ook gedaan. Het is even wennen, maar wel fijn. Omdat het vakantie is wil ik dit gewoon elke dag gaan doen! Ik zal ongetwijfeld de eerste week enorme spierpijn krijgen. Maar dat is iets wat ik er voor over heb!

Het vroeger op bed gaan ging de afgelopen weken dramatisch! img_9926Ik kon niet slapen was enorm veel wakker. Mijn hoofd was enorm gestressed! Ik ging deze week al eerder op bed maar merk dat als het mooi weer is en ik bij leuke mensen ben ik minder snel op bed wil gaan. Blijft een dingetje 😉

Elk weekend iets actiefs doen (fietsen, wandelen etc) Dat heb ik vorig weekend al gedaan, lekker een blokje om met mijn broertje Pokémon Go spelen. Het zijn op dit moment nog kleine afstanden maar ik ga dit weekend voor het eerst een klein blokje om fietsen. Wennen is het zeker, maar het is vooral een grote stap in mijn herstel en in mijn road naar fit worden!

Buikspieren app staat op dit moment stil. Ik was te moe om dit te doen. Ik weet ook niet of ik dit weer ga oppakken. Eerst maar afwachten wat de wii workout met mij doet! Ik ben super benieuwd of er naast die workout nog extra buikspieren getraind moeten worden.

Passieve doelen

Minder vlees eten! Ik moet zeggen dat dat best goed gaat! ik eet nu 2/3 dagen geen vlees per week en dat bevalt me erg goed! ik merk er lichamelijk nog niet zoveel van, maar dat hoeft ook niet zo zeer.
Al met al een goede start, maar het kan nog beter!

2016-07-21 11.28.29-2
☼ Mango – sinaasappel juice ☼

2 liter water per dag drinken. Oke hier faal ik enorm. Ik krijg het bij mij thuis en in de zaal niet voor elkaar. Ik moet hier echt nog even iets op vinden! (heb je een idee, Let me know!!!)

Mijn laatste doel was meer fruit eten! En ik kan je vertellen dat dit super goed gaat! Ik moet mezelf er wel aan herinneren dat ik het ook meeneem na het boodschappen. maar overall gaat dit super goed! En ik vind het lekker 🙂
Echt lekker! 🙂

Dat was alweer een Fit worden artikel, mijn beweeg struggles worden steedsminder en ik begin me weer wat beter te voelen. Nu hopen dat dit actieve leventje mijn knie ook aan kan. Fingers crossed!!

Heb jij nog die ultieme waterdrink tip? Let me know!

xx Frouk

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.