Updates

My road 2 recovery – Voortgang en frustratie van mijn knie

Het is alweer een goeie tijd geleden dat ik een knie update schreef. In principe was het ook totaal niet nodig. Maar op dit moment merk ik enorm frustratie over mijn knie opspelen. En ik vond dat het tijd werd om het van mij af te schrijven!

Het gaat namelijk nogal gestaag met mijn knie, niet echt sprongen vooruitgang maar ook geen mega tegenslagen. Wel weer wat meer pijn op dit moment. Ik doe te veel aldus mijn fysio. Super frustrerend en niet eerlijk. Want voor mijn gevoel valt het wel mee wat ik allemaal doe. De fysio is erg streng, ik moet meer rust thuis nemen. meer liggen en minder zitten. Waarom? Omdat ik verkeerd zit. Ik heb de neiging om met mijn linker been onder mijn rechterbeen te zitten. Dan hangt zeg maar mijn slechte knie helemaal scheef en daar gaat hij meer pijn van doen. Stom natuurlijk, maar ik doe het onbewust. Soms heb ik het door en soms ook totaal niet!

Ik wil gewoon hardcore krachttraining gaan doen!

Het is balen dat mijn knie geen sprongen maakt. Ik wil sterker worden, hardcore krachttraining doen en me weer kunnen laten vallen met een turnster indien nodig. Het zou zo intens fijn zijn als ik weer vertrouwen in mijn knie krijg! Op dit moment is die er gewoon weg nog niet. En ik train er super veel voor! Elke dag doe ik balans oefeningen een aantal squats en goed buigen en strekken. Toch merk ik nog weinig verschil.

Dat is vermoeiend en het frustreert. Waarschijnlijk kun je helemaal niets wijzer worden van dit artikel. Het is ” hersenenkots” waar je niets mee kan. Ik moest het vooral even kwijt. Mocht iemand een leuke kracht app of oefening weten die ik thuis gemakkelijk kan doen, gooi hem dan hier beneden in de reacties er bij. Dan kan ik dat allemaal gaan testen en uitvinden! Wie weet wat het allemaal gaat doen!

Dankjewel voor het lezen
xx Froukk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.