Personal

Mijzelf over 5 jaar, wie ben ik dan?

Sinds dit jaar heb ik een coach, een personal coach op het gebied van mezelf ontwikkelen.
We stellen doelen op en die doelen moet ik weer verder uitwerken en zo gaan we elke dag een stapje verder.
Het bijzondere van dit traject is dat het vooral digitaal gaat!
Maar daar zou ik niet over schrijven. Ik ga vandaag deels uit opdracht, maar deels ook omdat ik het enorm leuk vind schrijven over hoe ik mijzelf  en mijn levensstijl zie op dit moment, maar dan wel over 5 jaar!

Ben je al nieuwsgierig?

Opdracht

De opdracht is om zo uitgebreid mogelijk mijzelf en waar ik sta te omschrijven. Hierin heb ik geen beperkingen zoals mijn knie of geld. Ik moet dromen tot de max en enorm enthousiast er van worden. Dromen is me toe vertrouwd dus dat komt wel goed! Ik typ het alsof het ook 2022 is.

Mijzelf in 5 jaar en wat voor levensstijl ik dan heb.

Het is vandaag 4 januari 2022, ik zit op dit moment nog op Bali. Mijn woonplaats voor de afgelopen 2 weken.
Morgen ga ik weer naar mijn “vertrouwde” landje Engeland.
Maar eerst even terug naar Bali, ik heb hier 2 weken lang op afstand gewerkt in de warmte. Heerlijk aan een zwembadje, met prachtige temperaturen en mooi weer! Ik heb deze weken lekker even vakantie gevierd. De blogjes stonden allemaal al ingepland het enige wat ik hoef te doen is video’s editten. Lekker relaxed een lesje yoga volgen, strandwandelingen maken en zwemmen! Zwemmen is zo fijn hier! 🙂
Daarnaast is het eten hier geweldig en vers! Ik kan er enorm van genieten dat ik hier mag eten!

Ik heb in Engeland een klein lief huisje wat lijkt op het huisje van “The Holiday”. Schattig knus en heerlijk rustig! Open haardje aan, glaasje wijn en heerlijke afhaal chinees of salades. Het is maar net waar ik zin in heb.
Morgen ben ik thuis en dan vliegt mijn vriend ook over! Hij heeft zijn eigen bedrijf en woont voornamelijk in hotels. In vakanties zijn we veel samen en afhankelijk qua schema’s hebben we bij “mij” thuis een lekker ritme.
Mijn vriend lijkt trouwens enorm op Sam Heughan, mocht je nieuwsgierig zijn. Hij komt uit schotland en is een knappe zakenman!

Als “hoofdbaan” heb ik mijn blog, waar ik artikelen voor trainers, coaches en sporters opzet. Het begon vooral met acro en turnen maar inmiddels zijn er leuke categorieën bij gekomen zoals zwemmen, Yoga, Hockey etc.
Het maakt in principe niet uit waar ik zou wonen, ik kan dit doen vanaf elke plek die ik wil.

Bijbaan

Als “bijbaan” zit ik in de coaching staff van het Engelse dames turnteam. Ik ben hier verantwoordelijk voor de ballet, Houdingsscholing en choreografieën. Hier sta ik gemiddeld 10 uurtjes in de week voor in de zaal. Soms wat meer soms wat minder. Over 2 jaar zijn de olympische spelen. Als alles zo blijft als nu qua coaching staf dan mag ik mee naar de olympische spelen, super gaaf! Een lange tijd ben ik blijven training geven zoals “normaal” maar het vangen was voor mij fysiek te zwaar. Ik besloot me meer te gaan richten op het choreografische gedeelte. En met succes! Het bevalt me prima!

Inmiddels heb ik in deze 5 jaar veel gezien van de wereld! Ik ben in de landen; Italië, Bali, Thailand, Australië, Amerika, Brazilië Schotland, Ierland, Finland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland geweest.
Stuk voor stuk zijn het prachtige landen en ik vind de vrijheid van het werken op afstand heerlijk!

Naast veel landen heb ik ook veel geleerd. Zo heb ik leren surfen, skiën, gitaar spelen en allemaal andere traditie’s van landen waar menig mens een hekel aan heeft. Ik vind het leuk om met lokale mensen in contact te komen. Ik kan daar enorm van genieten en hou er van om mezelf daardoor verder te kunnen ontwikkelen. Ontwikkeling zit niet stil en ik dus ook niet!

Mijn bedrijf

Terwijl ik hier zit te typen realiseer ik me dat ik nog helemaal vergeten ben wat ik met mijn blog en youtube kanaal nu doe! Voor youtube maak ik documentaires over individuele sporters, dit kunnen talenten zijn met een hoog niveau maar ook wat minder “talent-volle” sporters. Dit kan ook variëren qua sport. Ik vind het mooi om dit in kaart te kunnen brengen! Op mijn blog schrijf ik over coaching, training, dans, Mijzelf verwennenreizen en sporten. Heel divers, maar het licht goed in de markt. Ik werk samen met verschillende influenceren en heb inmiddels het bedrijf Nike aan de haak geslagen met de slogan Just do it! Heerlijk om een sponsor te hebben die mij steunt door middel van sponsoring. En dan niet alleen in geld maar ook in kleding! 🙂

Ik heb al vele artiesten mogen ontmoeten. Waaronder Emma Watson, Norah Jones en Michael Bublé. En inmiddels heb ik Shawn Johnson en Aly Raisman mogen ontmoeten. Shawn heeft haar eigen kanaal en we hebben voor ons eigen kanaal beiden een collab opgenomen samen. Met Aly heb een ik een kleine documentaire mogen maken! 🙂 Inspirerend!

Ik kan je vertellen dat naast dat het soms erg alleen is (met of zonder vriend) Ik meer dan tevreden ben over hoe mijn leventje loopt. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn pensioen en kan mij in principe alles veroorloven wat ik zou willen. 🙂

Je kunt mijn levenstijl behoorlijk relaxed bekijken al zeg ik het zelf. Het is een fijne levensstijl! Oh en qua eten?
Ik eet voor 80% vegan. de 20% die ik niet vegan eet bestaat uit: Chinees, Pizza en kip. Maar verder gaat het best goed! 🙂 Het heerlijke is dat ik het met een korreltje zout neem. Het is lekker en fijn, maar “cheaten” is niet erg zolang het geen regelmaat heeft! 🙂

Droom jij ook wel eens over hoe je je leven voor je ziet over een x aantal jaren? Laat hieronder in de reacties weten wat jou ultieme droom doel is! 🙂

xx Froukk

6 Comments

 • Irene

  Wat fijn dat je een coach in de arm genomen hebt. Toen ik in therapie zat, moest ik ook over de toekomst nadenken, ik vond dit heel nuttig. Vaak heb je ergens in je hoofd wel dromen en ideeën, maar alles wordt duidelijker als je het opschrijft. Ik vind het stoer dat je 80% Vegan eet, veel mensen zijn gelijk voor 100% Vegan, ik vind dit soms best bizar, omdat je ook flexitarier kunt zijn.

  • Froukje

   Het is zeker prettig!Fijn dat het bij jou ook hielp! En wie kan er nou 100% vegan zijn als je geen “ziektes” hebt. Ik ga de chocomel en een normale “vette” pizza soms gewoon missen 😉

   xx

 • Robin

  Grappig om te lezen haha. Ben benieuwd of er dingen uitgekomen zijn over 5 jaar (:
  Als ik echt droom dan heb ik over 5 jaar een bedrijf opgestart maar nog geen idee waarin ;P

  • Froukje

   Ik zal mezelf er aan herinneren dat ik (er vanuit gaan de dat het gaat lukken) Dan terug ga kijken 🙂 Oeh je eigen bedrijf klinkt wel gaaf! Opzoek gaan naar waarin dus! 🙂 Succes!
   xx

  • Froukje

   Haha snap ik.. daarom ook geen 100% maar 80% ik wil af en toe nog wel die stap kunnen maken! Volgende week vrijdag hier meer over trouwens!

   Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.